|
|
|||
|
|||
![]()
καθαρισα τα φιλτρα αλλα τιποτα
κατι επαθε η αντλια δουλευει πολυ λιγο (πολυ χαμηλη ροη) παμε για καινουρια σασ ευχαριστω ολουσ |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου πανο αν ειναι πολυ ψηλα το φιλτρο σε σχεση με την σταθμη του νερου εχει μειωμενη αποδοση επισης μπορει οπως ξανακουμπωσες τα διαφορα πλαστικα του να τα στραβωκουμπωσες και να μην κανει την σωστη συμπιεση δες το πριν ξοδεψεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες και το λάστιχο σου , μπουκώνει και εκείνο κάποιες φορές η το καθαρίζεις η το αλλάζεις
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...ξεκουμπωσε την αντλια και καθαρισε την εσωτερικα στο impeler(φτερωτη).Πολλες φορες πιανει μπιχλα που δεν του επιτρεπει να περιστραφει ευκολα οποτε κοβει και η ροη.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου εχω και εγω ριο 125 και
1)πρεπει να προσεξεις να κουμπωνει καλά ο ανακυκλωτής πανω στο φίλτρο εχει λαστιχάκια 2 τα οποία μπορεί να μετακινηθουν οπως το βαζοβγάζεις! 2)αν βγαλεις τον ανακυκλωτή από το φίλτρο είναι ευκολο να δεις αν η φτεροτή εχει πιάσει καποιο φυτό, τρίχα, κλοστή που πιθανοτατα να υπυρχε στο ενυδρείο σου 3)τσέκαρε αν εχεις τοποθετήσει σψστά τα φιλτρα το καλαθακι πρεπει να εόναι καθετο και οι βραωίονες του να είναι απο την αλλη μερια αποτην αναρόφηση!!! 4)ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ JUWEL TA FILTRA DEN EINAI NA BAZEIS ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΧΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΌ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΑΝΤΛΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ τελος αν εκανες αλλαγη νερου με την αντλια ανοιχτή πολύ πιθανό να ξενερησε και να εχει παθει ζημια ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ |
|
|||
|
|||
![]()
σασ ευχαριστω ολουσ για τισ συμβουλεσ
κατι ειχε πιαστει στην φτερωτη τησ αντλιασ γιατι σημερα που γυρισα με την καινουρι αντλια ειχα παρει φορα η παλια τελοσ καλα ολα καλα και 1 αντλια καβαντζα σασ ευχαριστω ολουσ |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα
εχω και εγω το ιδιο προβλημα με φιλτρο eheim 2224 το οποιο εχει πολυ χαμηλη ροη. το εχω καθαρισει,εχω κοιταξει τη φτερωτη αλλα εις ματην καμμια συμβουλη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΟΣ | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 15-08-07 23:07 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ | steady | Malawi | 18 | 15-02-07 22:44 |
Πολυ Χαλικι??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-10-05 20:45 |
ΧΑΜΗΛΗ ΡΟΗ ΦΙΛΤΡΟΥ 2213 ΕΗΕΙΜ | gbekiar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-01-03 15:40 |