|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια μεγάλη λίμνη με τόσο εξοπλισμό που περιεγραψες σίγουρα θέλει πολύ χρόνο για μελέτη, ξανά μελέτη και παει λέγοντας. Ξεκινήσεις καθόλου με το σκάψιμο? Το λέω μην τυχόν και βρεις κανένα βράχο από κάτω και καθυστερείς με την κατασκευή της λίμνης. Όμορφα πράγματα ακούω super εξοπλισμό – γιαπωνέζικο στυλ – μπονσαι –κιόσκι και δεν συμμαζεύετε. ![]() Κρατά μας ενήμερους…… Ελπίζω να έχεις καλύτερη χρονιά φέτος και να τελειώσεις την λίμνη σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι απαραίτητες μελέτες έγιναν καιρό τώρα, παρόλο της "απειρίας μου από λίμνες" γενικότερα. Το σκάψημο ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα. Εκσκαφέας δεν μπορεί να μπει λόγω του πυκνού των φυτών. Το καλό είναι ότι υπήρχε ήδη εκσκαφή που είχε γίνει για την παλιά λίμνη.
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 29-04-10 στις 09:29 |
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικά να είναι και έχουμε χρονιά για λίμνες και ποταμιά.
Καλό το χόμπι μας αλλά. Υπάρχουν και ποιο σοβαρά πράγματα στην ζωή μας Και εγώ για προσωπικούς λογούς καθυστέρησα την λίμνη μου οπότε εν μέρη σε καταλαβαίνω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλή για κατασκευή λίμνης | marly | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 31-03-09 10:02 |
Εκβάθυνση ρηχής λίμνης | Βασιλείου | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 21-06-08 16:46 |
Η ανακατασκευή του μονομαχονενυδρείου μου.. | spirosta | Bettas | 27 | 21-06-07 01:50 |
κατασκευή λίμνης | chris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 51 | 19-10-05 21:50 |
Βάθος λίμνης | jimbardis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 29-09-05 12:51 |