|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ...οντως !
να το χαιρεσαι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης μου...
..και σας ευχαριστω πολυ ολους!... Το ονομα αλλαξε σε "Garfield"... ![]() ![]() ![]() Υ.γ. θα ενημερωσω συντομα με καινουριες φοτο..χα ------------------------- ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 03-05-10 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προτιμώ το "λουκουμάς" γιατί σου έρχεται να το ....φάς!! με τη φάτσα που'χει. Δεν θα δείξω αυτές τις φωτογραφίες στο γιό μου, γιατί θα με σύρει στο κοντινότερο πετ, και δεν θα αντισταθώ καθόλου κιόλας....
Να το χαίρεσαι. Θα παίζεις τρελά μαζί του όλη μέρα. Είχα χρόνια γατάκια και ξέρω τί γινεται.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στις δυο τελευταιες φωτος παιζει να ειναι το πιο γλυκο γατι που εχω δει!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
O Garfield εχει γινει διπλασιος πια...
![]() Τρωει τα παντα και αρχισε τα παιχνιδια... δαγκωνιες και γρατζουνιες...(βγαζει δοντια) ...βρηκα στο e-bay κατι πιατακια "garfield" φοβερα.....χεχε .."Η Εξερευνηση του Βαζου" ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
..Update!
![]() Οπου και να τον βαλω αυτος νομιζει οτι πεζουμε... δεν ξερεις απο που θα σου ερθει η γρατζουνια(τωρα που καλοκαιριασε) Προχτες ηταν επι ωρα διπλα στην μανα μου και πακουλουθουσε πως φτιαχνει ντολμαδακια... ![]() ![]() ![]() Του εχω φτιαξει ενα gourmet πιατο με συκωτάκια..χεχε |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σας το παρουσιαζω | dimitris145 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 14-12-08 22:59 |
Σας παρουσιαζω και τα δικα μου ενυδρεια. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 28-02-05 18:03 |