|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ελπιζω να μου πει καποιος... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν ρωτας εναν μοντερατορα?
|
|
||||
|
||||
![]() γιατι ποερι να εκανε ωρα να μου απαντησει... και νομιζα αν το ρωτουσα εδω θα ειχα απαντηση μεσα σε 5-10 λεπτακια....
|
||||
|
||||
![]()
οσο το θεμα ειναι "φρεσκο"...πατας edit και σου βγαζει να διορθωσεις το κειμενο. αφου το κανεις αυτο κατω δεξια εχει και κουμπι "go advanced" το πατας οποτε σου βγαζει νεα δυνατοτητα να "πειραξεις" και τον τιτλο....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
eyxaριστω πανο μου λυθηκε η απορια... αρα δεν γινεται γιατι αυτο που λες δεν αλλαζει τον γενικο τιτλο αλλα τον τιτλο πανω απο το κειμενο... ------------------------- Παράθεση:
αρα δεν γινεται γιατι αυτο που λες δεν αλλαζει τον γενικο τιτλο αλλα τον τιτλο πανω απο το κειμενο.. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 26-04-10 στις 11:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαζει και ο γενικος τιτλος...μολις εκανα 2η δοκιμη..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μηπως σε εμας δεν γινεται?? γιατι το κανω και το ξανακανω και δεν αλλαζει αυτος που φαινεται... αλλα ο εσωτερικος μεσα στα ποστ πανω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκαλαρια για πειτε... | akoylini | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 06-04-10 09:29 |
Για πειτε μου... | s-vitzi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 07-11-08 16:21 |
πειτε μου λιγο | NIKOL | Δίσκοι | 12 | 27-05-08 00:18 |
Πειτε μου την γνωμη σας.. | Avaya | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-03-08 14:29 |
πειτε μου................ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-03-06 13:05 |