|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά δεν είναι κανονικό μπαμπού. Λέγεται γενικά lucky bamboo (lucky γιατί το χρησιμοποιούν στο φενγκ σούι και bamboo γιατί μοιάζει με μπαμπού), αλλά το κανονικό του όνομα είναι Dracaena Sanderiana. Μπορεί να ζήσει στο νερό, αρκεί να μην είναι όλο μέσα και δεν απαιτείται άμεσο φως για την ανάπτυξή του. Επίσης έχω διαβάσει ότι τραβάει πολλά νιτρικά. Αυτά ξέρω από όταν το έψαχνα κι εγώ για να τα βάλω στο μελλοντικό μου ενυδρειάκι!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφος και τσαμπουκας φενετε
αλλα γιατι ειναι αγριεμενος μιποσ εχεις μαυρο χαρτονει σα φοντο και καθρεφτιζη η φατσα του ?? ------------------------- Παράθεση:
![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 25-04-10 στις 18:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οταν πηγα κοντα την camera αρχισε να κανει σαν τρελος.
μαλλον επιδι εχει ασημι χρωμα τον πειραξε γενικα μαλλον ειναι λιγο τσαμπουκαλης γτ και στο πετ σοπ οταν εβλεπα τους διαφορους μονομαχους αυτος φουντωνε οταν πλησιαζα κοντα του. οχι δεν εχο χαρτονι |
|
||||
|
||||
![]()
Πασάς είναι ο φίλος, να τον χαίρεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου
για τον μονομαχο δεν το συζητω ![]() βγαλε καμια φωτο οπως ειναι τωρα,να το χαρουμε μην βαριεσαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
exei στο ΙΚΕΑ ρε παιδια το ισιο με 1.18 και αυτο που ειναι σαν τσουληθρα 1.78.......
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika tank...!!!! | biothanasis | Tanganyika | 19 | 25-02-08 12:05 |
Aλλαγή tank | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-02-08 16:02 |
DIY Tank | mellatonin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 17-01-07 11:44 |
νεο tank 240 lt | sifo | Malawi | 3 | 20-02-06 14:13 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |