|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να είναι η καλύτερη πατέντα που έχω κάνει ως τώρα το θέμα με τις φέτες του καλοριφέρ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα το εχω σιγουρα κατα νου ετσι και μετακομισω ....θα μπει το ενυδρειο κοντα στο σωμα για να εχω προσβαση στους σωληνες...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 23-04-10 στις 16:41 |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά ξέχασα να πω μερικά ευχαριστώ...
1) ΒΟ-Κώστας. Οτι και να πω γι αυτον τον άνθρωπο είναι λίγο (βασικά αμα πω πιο πολλά θα έρθει να μου ζητήσει κλαδέματα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Lion. DIY CO2 σε λέω! 3) panos-alex/polis. διοτι τον πηρα τηλέφωνο στο ξεκάρφωτο και άρχισα να τον λούζω με ερωτήσεις λογικές και παράλογες... Αλλά με έσωσε στο ενυδρείο... Ελπίζω σύντομα να έχω να δώσω.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρέσουν οι ατημέλητες ζούγκλες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου Ειναι πολυ ομορφο.Της ιδιας αποψις (Ζουγκλα) ειμαι κι εγω
Συγχαρητηρια |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές νέες φωτογραφίες για να δείτε
α) την γενική εικόνα του ενυδρείου σήμερα, (φωτο 1+2) β) το δάσος με τις καμπόμπες (φωτο 3) γ) αναγνώριση φυτού που μου έδωσε ο Κώστας, (φωτο 5) και οτι επιτέλους η κρυτοκορίναπήρε τα πάνω της μετά απο μήνες και δ) το πρόβλημά μου, 4 νέα φύλα η ανούμπια μέσα σε 1 εβδομάδα, η 2 φύλα και 2 ανθη... και αυτο συμβαίνει σε κάθε μια ανουμπια... τι να κανω πείτε μου!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο ειμαι κι εγω fan τησ ζουγκλας
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αξιολογότατο το ενυδρείο είμαι και εγώ fan των ατημέλητων. ΥΓ Θα σε πάρει ο διάολος εσένα και τον άλλον τον μουστακαλή με την χωρίστρα.....ΚΟΠΡΟΙΙΙΙΙ !!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Μια μικρή βοήθεια :) | xrist0s4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 30-01-09 16:56 |
Η μικρή μου μονομαχίνα | Celda | Bettas | 4 | 23-02-06 21:15 |