|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι φυτά έχεις και έχεις βάλει τόσο φως; Μου φαίνεται πάντως υπερβολικό ό,τι και αν έχεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο διπλα ενυδρειακι εχω μια καλλιεργεια HC που ηταν emersed και σε αυτο με το προβλημα cabopa,riccia,cuba,glosso και 3 διαφορετικες moss η οποια μια απο αυτες μονο ο Αλεξανδρος ξερει το ονομα της...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις όντως απαιτητικά φυτά, αλλά έχεις 1,8W/λίτρο κανονικά και 2,7 όταν έχεις και τις 3 ανοιχτές! Είναι πάρα πολύ! Ειλικρινά, ακόμα και με τα λίγα που ξέρω! Σου πρότεινε κάποιος να βάλεις τόσα ή από μόνος σου;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου το προτεινε κανενας αλλα μετα απο αρκετες διαφορετικες αλλαγες κατεληξα σε αυτο το φωτισμο που πραγματικα τα φυτα εκτοξευτηκαν. Παντως μαλλον πρεπει να τον μειωσω και παραλληλα να διατηρησω την αλγη αυτη σε μικρα επιπεδα αναπτηξης γιατι μου αρεσει.Απλα δεν ξερω τι να κανω για να βρω την ισορροπια. Μαλλον μπορει να ειναι θεμα λυπανσης...
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή μου φαίνεται λίγο περίεργο, μη νομίζεις μαθαίνω κι εγώ, έχεις τόση ανάπτυξη μόνο με excel χωρίς κανένα άλλο λίπασμα και μόνο με γαρίδες μέσα; Ανεβάζουν τόσο τα νιτρικά σου για να τρέφονται τα φυτά χωρίς παράλληλα να γίνονται επικίνδυνα για τις ίδιες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω βαλει τιποτα αλλο εκτος απο excel. Οι γαριδες ειναι χαρουμενες και πολλαπλασιαζονται...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cladophora | maria1983 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 27-01-10 21:19 |
Cladophora και amano | cpapakon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 25-01-10 13:59 |
cladophora | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-11-09 19:40 |
Cladophora aegagrophila | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-01-06 05:13 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |