|
|
||||
|
||||
![]()
Ότι είναι να κάνεις πάντως, να το κάνεις άμεσα. Μην το καθιστερείς γιατί θα αυξηθεί η επιθετικότητα.
|
|||
|
|||
![]()
οποτε ξεπλενω πολυ καλα τις πετρες και τις βαζω μέσα και αρχιζω δουλεια...ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια...θα ενοχλησω ξανα γιατι ρωτωντας μαθαινεις....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας παλι..εκανα μια πολυ καλη αλλαγη και καλο καθαρισμα στο ενυδρειο και έβαλα μεσα τις πετρες,αν και ασβεστολιθικες.εχω 2 frontosa,τα οποια θα δω τι θα γινουν μολις δημιουργησουν προβλημα,απλα ειναι τα πρωτα μου(μονο μεταξυ τους τρωγονται),2 λαμπιτος yellow και ένα μπλε και ενα πλεκο.οι πετρες σιγουρα δεν θα δημιουργησουν προβλημα στο νερο?γιατι μου ειπαν οτι θα μου σκληρηνει το νερο..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για τα άλλα, τα είπαμε.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω φιλε και με το καλο να τελειωσεις το τερας σου.....
------------------------- και κατι αλλο,2 αρσενικα λαμπιτος και το μπλε αρσενικο τι να βαλω ακομα μεσα κατα τη γνωμη σας?να βαλω 1-2θηλυκα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μιχαλος : 28-04-10 στις 21:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού φύγουν οι φροντόζες, δημιουργείς μια ομάδα 5 Labidochromis. Το μπλε δεν ξέρω τι είναι...πολλές κιχλίδες Μαλάουι έχουν μπλε χρώμα. Παίζει φώτο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |
Frontosa Food.... | sarevock | Tanganyika | 10 | 22-12-08 17:40 |
frontosa η tropheus? | chris7 | Tanganyika | 8 | 22-12-08 10:40 |
Frontosa με τί; | padelis | Tanganyika | 23 | 27-11-08 02:41 |
C. frontosa | rockulas | Tanganyika | 4 | 07-03-06 15:06 |