|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο ειναι το ενυδρειακι μου!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
εδω μεσα θα βρεις πολλους φανατικους υποστηρικτες του φυσικου διακοσμου και αναμεσα τους ειμαι κι εγω.... χαιρομαι που προσθεσες αληθινα φυτα....αλλα θα σου προτεινω να βαλεις και αλλα και να βγαλεις το αντικειμενο εκεινο στη μεση που δειχνει πολυ αφυσικο. φυσικα ειναι μια προταση απλα και το θεμα ειναι να αρεσει σε σενα...(ευτυχως δεν εχεις πολλα εντονα χρωματα που μπορει να στρεσσαρουν τα ψαρια). απο εκει και περα καλυτερα να μας πεις τις μετρησεις σου και τα λιτρα....καθως εχεις συνδυασει ζωοτοκα και τετρα να υποθεσω σε σκληρο νερο.... περιμενουμε περισσοτερες πληροφοριες.
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου συνηστουσα να βγαλεις οτι ψευτικο υπαρχει και να διαβασεις τα υπομνηματα για αρχαριους
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως σας βρηκα παιδια!
εννοειτε οτι θα προστεθουν και αλλα φυτα! οσο για την διακοσμηση μαλλον τσαμπα λεφτα εδωσα και ηταν αρκετα! καθε ποτε πρεπει να γινονται μετρησεις?νεο ενυδρειο 1 εβδομαδας με ph 8, kh 7 kαι NO3 10mg/l. τεστ αμμωνια θα κανω αυριο. |
|
||||
|
||||
![]()
ολοι στην αρχη δωσαμε καποια λεφτα τσαμπα,νομιζω πως βιαστηκες να βαλεις ψαρια,κανε τεστ αμμωνιας το συντομοτερο και διαβασε.Απο βιολογια τι εβαλες ζουμια?
|
|
|||
|
|||
![]()
aquatan και nitrivec φυτεψα ενα φυτο και το εβαλα σε λειτουργια για 4 μερες ριχνοντας καθε μερα λιγη τροφη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα W για το 54λιτρο μου? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 08-01-09 20:27 |
Το πρώτο 54λιτρο | gsa | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 18-09-06 20:40 |