|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο στο μεγαλυτερο!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
φίλε John, μήπως βρήκες την απόδειξη?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα από τα ωραιότερα ενυδρεία που έχω δει, έκανες απίστευτη δουλειά με τα ξύλα.
Εγώ θα πρόσθετα μερικά φυτά ακόμη, μικρά όμως για να μη κρύψουν τα ξύλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το σύμπλεγμα των ξύλων!!
![]() Σε βλέπω να μας παρουσιάζεις μέσα σε λίγους μήνες κάτι πιο μεγάλο και το ίδιο εντυπωσιακό ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα φιλε μου.τελικα το μονο που γραφει η αποδειξη ηταν 8ευρω τα 10kg κ δεν ειχε μαρκα!
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- σε ευχαριστω παρα παρα πολυ φιλε μου.ευτο ειναι στα αμεσα σχεδια κ θα παιξουν κ φωτο! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnbaz : 22-04-10 στις 11:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ιδιαίτερο και προτότυπο το ενυδρείο σου! Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο το χρώμα των ριζών αλλά και ο όγκος τους σε σχέση με τον όγκο του ενυδρείου. Σε ένα μεγελύτερο ενυδρείο θα έδειχναν πάλι πανέμορφες, αλλά θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικο...
Αφού σκέφτεσαι να προσθέσεις και άλλα φυτά, να προσέξεις να μην τα τοποθετήσεις συμετρικά.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-LIDO 120lt | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 31-10-09 13:51 |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
Πρωτη του Reef μου | niar71 | Reef | 23 | 08-01-07 15:28 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |
πρωτη γεννα | inser | Malawi | 3 | 26-05-04 15:38 |