|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο βάλε στην αντίστροφη μεριά απο το υπάρχον,την είσοδο και αντίστοιχα την έξοδο του 2ου φίλτρου,όμως επειδή δεν μ' αρέσει αισθητικά να φαίνονται οι "φλογέρες" πρέπει να βρεθεί τρόπος να μπουν πάνω απο την επιφάνεια του νερού. Θα μπορούσαν να μπουν,αν υπάρχει πρόβλημα με τις κόντρες,στο αριστερό και δεξί τζάμι.
Έτσι θα έχεις και καλύτερη ανατάραξη-οξυγόνωση ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Α και άλλαξε το φόντο. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκέφτομαι, χωρίς να είμαι βέβαιος όμως, ότι εάν βάλω είσοδο κάτω από την έξοδο, ότι να έχω (θεωρητικά πάντα) 2 ασθενέστερα κυκλικά ρεύματα, από πάνω προς τα κάτω. Εάν πάλι βάλω τις δύο εισόδους δίπλα-δίπλα και τις δύο εξόδους πάλι δίπλα-δίπλα, θα έχω ένα ισχυρότερο οβάλ ρεύμα. Από ψηλά αριστερά έξοδο, σε χαμηλά δεξιά είσοδο. Όσο για το να μη φαίνονται θα πρέπει να επέμβω χειρουργικά στο "Π" της εξόδου.... Ή να βάλω μια πολύ μακρυά φλογέρα (σχεδόν απ άκρη σ' άκρη σε ψηλότερο σημείο) με διευρυμένες τρύπες και με "Υ" να εννώσω τις εξόδους των 2 φίλτρων; Για την είσοδο θα φοβόμουν ίσως να κάνω κάτι τέτοιο, μιας και η αναρόφηση θα μπορούσε να είναι επικίνδυνα δυνατή για μικρότερα ψάρια.... Μήπως το κουράζω πολύ;
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να διαγραφή η απάντηση, να του γίνει ban και να του κατασχεθεί το ενυδρείο!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εεε μααααααααα τοσο μελετη για την κυκλοφορια του νερου
εκτος εαν εχεις καποιο θεμα |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=panos1972;437986]Χμμμμμ.....
Σκέφτομαι, χωρίς να είμαι βέβαιος όμως, ότι εάν βάλω είσοδο κάτω από την έξοδο, ότι να έχω (θεωρητικά πάντα) 2 ασθενέστερα κυκλικά ρεύματα, από πάνω προς τα κάτω.θεωρητικά γιατί πρακτικά συμβαίνουν άλλα πράγματα(άσε που έχεις και κυκλοφορητή) Εάν πάλι βάλω τις δύο εισόδους δίπλα-δίπλα και τις δύο εξόδους πάλι δίπλα-δίπλα, θα έχω ένα ισχυρότερο οβάλ ρεύμα. Από ψηλά αριστερά έξοδο, σε χαμηλά δεξιά είσοδο. Όσο για το να μη φαίνονται θα πρέπει να επέμβω χειρουργικά στο "Π" της εξόδου....να το κάνεις Ή να βάλω μια πολύ μακρυά φλογέρα (σχεδόν απ άκρη σ' άκρη σε ψηλότερο σημείο) με διευρυμένες τρύπες και με "Υ" να εννώσω τις εξόδους των 2 φίλτρων; Για την είσοδο θα φοβόμουν ίσως να κάνω κάτι τέτοιο, μιας και η αναρόφηση θα μπορούσε να είναι επικίνδυνα δυνατή για μικρότερα ψάρια....άσε τα 2 φίλτρα ανεξάρτητα και τις εξόδους μια δεξιά και μια αριστερά(και συ στο κέντρο ![]() Μήπως το κουράζω πολύ;Ναι ![]() Μ' αυτά και μ' αυτά ξεπέρασα τα 1000 ποστ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μέχρι ν' αποφασίσει ο Πάνος, θα ξεπεράσεις και τα 1.500
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρωμα για πετρες | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-04-09 07:54 |
ΜΩΒ ΧΡΩΜΑ | jimmy19111977 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 18 | 26-10-08 11:01 |
Χρυσοψαρο εχασε το χρωμα του! HELP | Αγγελος | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 24-12-07 10:26 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |