|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αποστόλη τι εννοείς φίλτρο βότσαλο?
------------------------- Lucy και In the pond είδη η μικρή είναι υπόγεια απλά η επένδυση με πέτρα είναι πάνω από τη γη. Κάποιο πρόχειρο σχήματα θα με βοηθούσε και ταυτόχρονα θα μου έβαζε μπελάδες (στα Κυπριακά εκουρτίσετε με) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iacovos : 20-04-10 στις 09:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σορι iacove! δεν εβαλα κομα! τα βοτσαλα πηγεναν να στρωσεις τον πατο της λιμνης, οπως ενα ενυδρειο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Αποστόλη τα βότσαλα όμως δεν θα είναι εστία για ακαθαρσίες? Να σου πω την αλήθεια δεν σκόπευα να βάλω τίποτε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Σχέδιο ακολουθεί. Και για να προλάβω, δες, διάβασε και αποφάσισε ποιο είδος φίλτρανσης θέλεις ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε για αντλίες και φίλτρα.
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 21-04-10 στις 12:31 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Βασίλη για το σχήμα, πρέπει να το σκεφτώ να το φανταστώ να το σχεδιάσω και πάνω από όλα να το αποφασίσω.
Όσο αφορά το φίλτρο το ψάχνω για να κάνω ένα δικό μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Για φίλτρανση, πρέπει πρώτα πρώτα να αποφασίσεις το είδος των ψαριών που θα βάλεις στη λίμνη σου, αλλά και για τα λίτρα σου. Μπορείς βέβαια να κάνεις και δική σου κατασκευή.
|
|||
|
|||
![]()
Το ψάχνω Βασίλη στο διαδίκτυο για το φίλτρο. Έχεις κάτι βοηθητικό ή συμβουλή?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iacovos : 28-04-10 στις 10:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελείωνε με το καλό και κάποια φυτά θα σου δώσω εγώ...
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Λιμνούλα σε βαρέλι!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 31 | 03-07-08 10:20 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |