|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για σας παιδια εγω τι χελοναμου τιν εχο 5 χρονια εχει γινι 7 εκατοστα κε τισ αλαζω νερο καθε εβδομαδα τισ εχω λαμπα θερμοσττι κ φιλτρο το ενιδριο το εφτιαξα εγω κ ειναι 60 επι 50
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τη χαίρεσαι! Κι εγώ μόνος το έφτιαξα για τα πρώτα τους χρόνια μέχρι να χρειαστούν μεγαλύτερο. Μακάρι να ζήσουν πολύ! Γνώρισα και ένα παιδί που έχει τη δικιά του από το 1982 περίπου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή είναι μάλλον η τελευταία φωτογραφία που θα έχουμε από αυτό το ενυδρείο, γιατί... Ελπίζω να μεγαλώσει καλά η χελώνα που ζει τώρα μόνη της, εδώ και αρκετό καιρό. Η Lara μας άφησε χρόνους νωρίς με edema άγνωστης προέλευσης (σίγουρα όχι αβιταμίνωση πάντως!).
Ο Indy ζει και βασιλεύει και από 7 γραμμάρια που ήταν όταν αποκτήθηκε μετά το Πάσχα τον έφτασα στο τελευταίο ζύγισμα στα 34. Ελπίζω να τον φροντίζουν όπως κι εγώ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου που ασχοληθηκες τοσο πολυ με τα χελωνακια! Εχει και ο φιλος μου, εχουμε φιλτρο eheim μεσα αλλα και παλι αλλαζουμε και πλενουμε το φιλτρο και το ενυδρειο γιατι γεμιζει "πρασιναδες" αν το αφησεις καιρο..
ειπαμε να βαλουμε σαλιγκαρια μεσα για τις αλγες αλλα τα χελωνακια δεν αφηνουν τιποτα σε ησυχια αλλα και το νερο της χελωνας δε τους κανει καλο.. μακαρι να καταφερεις να το κρατησεις χωρις αμμωνια και μετα που θα μεγαλωσουν τα χελωνακια. Οι αμανο θα καταληξουν τροφη καποια στιγμη αν επιβιωσουν ![]() καλυτερα να τις εβγαζες ... τα σαλιγκαρια τα ζεμπρα ειναι καλη επιλογη.. τα απλε σνειλ επειδη βγαινουν πολυ απο το καβουκι τα φοβαμαι και αυτα αργοτερα.. Τις δικες μας τις εχουμε περιπου 2,5 χρονια εχουν μεγαλωσει περιπου το τριπλασιο απο τοτε και τρωνε τα ΠΑΝΤΑ !!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολλή φροντίδα στο καθάρισμα.
Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πολλά πάνω στο ενυδρείο αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλή διάθεση. Αν δεις καλά γράφω ότι δεν είναι πια στα χέρια μου και αυτή είναι η τελευταία εικόνα που θα έχω και εγώ από αυτό. Ελπίζω να πάει καλά και χωρίς εμένα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος - νέο ενυδρείο - χαλίκι/πέτρες/στρώσιμο | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-08-08 17:04 |
Αρχαριος με χελωνάκια | ntararis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-01-08 09:03 |
Στρώσιμο Εξωτ. φίλτρου σε υπάρχον ενυδρείο | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 23-11-07 14:45 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Ενυδρείο για χελωνάκια | spirit | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 05-09-03 17:47 |