|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στειλε μου PM να κανονίσουμε συνάντηση να σου δώσω το μπόλι άν θέλεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
ενα μεγαλο ευχαριστω σε σενα και την γυναικα σου για οτι μου προσφερατε...οι γνωσεις σας ηταν πηγη για μενα...και παλι ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εμείς σε ευχαριστουμε για την παρέα... Να'σαι καλά και να μην διστάσεις για ό,τι άλλο χρειαστείς. Θα σε βοηθησουμε και εμείς και όλα τα παιδιά του φόρουμ. Αλλωστε και εμεις από άλλους πιο έμπειρους κάποτε μάθαμε.
Την καλή διάθεση την έχουν όλοι εδώ μέσα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πως τα ειπεσ τα ψαρακια που μου αρεσαν και εμενα και ειναι σπανια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Τριαντάφυλλε!!!
Τα ψαράκια τα είπαμε CPD (Celestial Pearl Danio) or Gallaxy Rasboras Τελικά σου έκαναν εντύπωση...
|
|||
|
|||
![]()
τελικα αλεξανδρα με αρρωστησαν θεσ να πεις...ζητω την βοηθεια σου να τα ωρω...pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα τηλεφωνώ σε κάτι μαγαζιά και ρωτώ.....
------------------------- Πήρα τηλ σε διάφορα πετ σιτυ και στο Water Inn. Δυστυχώς για την ώρα κανείς δεν τα έχει. Ολοι λένε ότι θα φέρουν σε επόμενη παραγγελία. Θα συνεχίσουμε το ψάξιμο και΄άν δεν τότε η λύση είναι να σου δώσω εγώ 2-3 και να ψάξουμε και από άλλους συνφορουμίστες εδώ με αγγελία που έχουν κάνει αναπαραγωγές.Τα δικά μας μωρά είναι λίγα προς το παρόν γιαυτό λέω για 2-3.... Περιμένω κι άλλη γέννα όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αλεξάνδρα Κατσούρη : 21-04-10 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπολι | thanasis7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-01-10 02:39 |
Μπολι | supermanx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-08 00:17 |
ΜΠΟΛΙ | sv1gfu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-01-08 23:40 |
Μπολι | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-11-07 11:43 |