|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον τωρα ξεκινα ο κυκλος αν θες μπολι σου δεινω.Περρισο μενω.
------------------------- ψαρια δεν εχεις μεσα..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χριστόφορος Μίχας : 19-04-10 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω περισσο λογιζομαι...πολυ κοντα στο σπιτι του λαου...λυκουργου για την ακριβεια..γιναμε γνωστοι στισ ειδησεις χαχα...δεν εχω βαλει ψαρια ακομα μονο πλαστικα φυτα( οντασ αρχαριοσς και επειδη δουλευω 12ωρο απεφυγα τα αληθινα) και μια κεραμικη ριζα και κοθφαλα δεντρου...τα ψαρια δεν εχω σκοπο να τα ταλαιπωρησω αν δεν στρωσει το ενυδρειο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Στειλε μου PM να κανονίσουμε συνάντηση να σου δώσω το μπόλι άν θέλεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
ενα μεγαλο ευχαριστω σε σενα και την γυναικα σου για οτι μου προσφερατε...οι γνωσεις σας ηταν πηγη για μενα...και παλι ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εμείς σε ευχαριστουμε για την παρέα... Να'σαι καλά και να μην διστάσεις για ό,τι άλλο χρειαστείς. Θα σε βοηθησουμε και εμείς και όλα τα παιδιά του φόρουμ. Αλλωστε και εμεις από άλλους πιο έμπειρους κάποτε μάθαμε.
Την καλή διάθεση την έχουν όλοι εδώ μέσα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πως τα ειπεσ τα ψαρακια που μου αρεσαν και εμενα και ειναι σπανια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Τριαντάφυλλε!!!
Τα ψαράκια τα είπαμε CPD (Celestial Pearl Danio) or Gallaxy Rasboras Τελικά σου έκαναν εντύπωση...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπολι | thanasis7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-01-10 02:39 |
Μπολι | supermanx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-08 00:17 |
ΜΠΟΛΙ | sv1gfu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-01-08 23:40 |
Μπολι | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-11-07 11:43 |