|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ξερω μετα το 7 δε διχνει σωστα αν δε το καλυμπραρεις στο 7 και το 10
οπως αντηστηχα και σε χαμιλα πεχα με το 4 και το 7 αλλιως γιατι να τα βγαλουνε 4 7 10 θα ειχανε μονο 2 4-7 η 7και 10 για να τα βγαλουνε κατι θα ξερουνε παραπανω απο μενα κ εσενα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μα αυτο σου ειπα και εγω,για να αποφυγουνε τις αποκλισεις οι οποιες μεγαλωνουνε,τοσο πιο πολυ, οσο το ph που θελουμε να μετρησουμε απομακρυνετε απο το buffer μας(π.χ 7,0). Απλα δεν ειναι και τεραστιες οι διαφορες...Υπ'οψιν για τα θαλασσινα(και για κιχλιδοενυδρεια) με ph υψηλο,π.χ8+ χρειαζονται τα 7 και 10.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο λεω κι εγω μαικλ απλα ο atevagge1983 δε μας ειπε τη ενυδρειο εχει γιαυτο το ειπα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εχω ενα 60 αρι αλλα σκεφτομαι για μεγαλυτερο με tetra ειδη ψαριων
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα εισαι τοτε με το 4 και το 7
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλιμπραρισμα eliwell | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 30-10-16 11:47 |
καλιμπραρισμα η ηλεκτροδιο | paco | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 27-02-09 11:44 |
ph monitor καλιμπραρισμα ? | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 09-01-07 09:34 |
tester PH | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-10-06 22:23 |
ψυξη με ανεμηστηρακια και ψηφιακο θερμοστατη | ikapa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 27-07-06 12:01 |