|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια....
Για τις πέτρες τα καταστήματα με είδη κήπου έχουν καλές τιμές αλλά πήγαινε μια φορά, δες ποιές σου αρέσουν μάθε πως ονομάζονται, μετά ψάξε πληροφορίες γι αυτές είτε εδώ είτε γενικά σε κάποια μηχανή αναζήτησης και μετά αγόρασε τες... Θερμοκρασία: Labidochromis caeruleus: 25-28 Melanochromis Maingano : 25-27 Pseudotropheus Acei : 25-28 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας και πάλι!
Σήμερα γύρισα όλα τα καταστήματα με είδη κήπου και τις μόνες πέτρες που βρήκα είναι κάτι ασπρες μικρές (μένω σε επαρχιακή πόλη) που σίγουρα δεν κάνουν για τις κιχλίδες μου, έτσι αποφάσισα και πήγα στο ποτάμι και μάζεψα απο εκεί χρωμματιστές πέτρες, τις εβρασα και τις εβαλα στο ενυδρείο μου. Οι κυχλίδες εντυπωσιαστικαν μιας και μπαινοβγαίνουν όλη την ώρα... Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο πρόβλημα που οι πέτρες είναι απο ποτάμι; Μήπως επρεπε να τις κάνω κάποια αλλη ειδικη διαδικασια πριν τις βάλω; Και η άλλη αποροία μου... Την Δευτέρα θα πάω να εφοδιαστώ με τα test για αμμωνία - Νιτρώδη - νιτρικά, θέλω να μου πείτε ποιες τιμές θα πρέπει να έχουν για να είναι το βέλτιστο για τις κυχλίδες μου, διάβασα πως για να μειωθούν τα επιπεδα τις αμμωνίας πρέπει να γίνει αλλαγή νερού, τα υπόλοιπα πως θα μπορώ να τα αυξομειώσω; και πόσο κοστίζουν αυτά τα τεστ; στην περιοχή μου τα βρήκα με 11,50ε/το καθ'ένα. που απ' ότι γράφει είναι για 50 τεστ. Αξίζει ή να ψάξω και να παραγγήλω μέσω net; Αν είναι να παραγγήλω γνωριζεται κανενα eshop για εξοπλησμό με καλές τιμές;;; Σας ευχαριστώ και πάλι! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες.στρωμενο φιλτρο θα εχεις αταν ματρας αμμωνια 0 νιτρωδη 0 νιτρικα 10-20.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=valantis315;437258]Κωστή σε ευχαριστώ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπόλιασμα νέου ενυδρείου | Lampros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-11-07 03:00 |
Στύσιμο καινούριου ενυδρείου | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-02-07 15:28 |
νέο στύσιμο ενυδρείου την άποψή σας | roti | Malawi | 27 | 17-12-06 00:13 |
Αρχή νέου ενυδρείου | betty | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 26-01-06 21:47 |
Ετοιμασία νέου ενυδρείου | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-02-04 03:37 |