|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παλια ο πετσοπας μου ειχε κοροιδεψει αλλα εγω ψαχτηκα και του τα χωσα(μου ειχε δωσει 2 χρυσοψαρα σε γυαλα και οταν πηρα ενα 25λιτρο με επεισε και για ενα κοι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο παλι με τους γλυφτες που το πας? Κανουν τον καθε αρχαριο να πιστεψει οτι ενα τετοιο ψαρι ειναι απαραιτητο γιατι καθαριζει το ενυδρειο. Εμενα μου ειχε πει να βαλω γλυφτη στο 60αρι με τα χρυσοψαρα γιατι τα χρυσοψαρα ειναι και λιγο βρωμιαρηδες και μαλιστα οτι αφου θα εχω γλυφτη δε θα χρειαζεται να κανω και αλλαγες νερου, παρα μονο να συμπληρωνω αυτο που εξατμιζεται!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Και λιγα εχετε ακουσει αχαχαχ.....
|
|
||||
|
||||
![]()
α επισης μου χε πει οτι δεν πρεπει να βαζουμε αληθινα φυτα γιατι χαλανε και κανουν χαλια το ενυδρειο και χρειαζονται χιλιεςδυο μην πω τι...αργοσχολοι ολοι!να ναι καλα το γκαπ που μας εσωσε ολους!
|
||||
|
||||
![]()
βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ..οι οποιες αξιζουν συγχαρητηρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα θα υπαρχουν και εξαιρεσεις!Απο την αλλη πλευρα ισως στην Αθηνα-Θεσσαλονικη να ειναι καλυτερα τα πραγματα και λογω ανταγωνισμου..Εμεις εδω στην επαρχια...ΑΣΤΑ!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό με τους ''γλύφτες'' είναι ίσως πιο πονεμένη ιστορία ακόμα και από τους μονομάχους.. Σε όσους φίλους γνωστούς, συγγενείς κλπ έχω δείξει ή πει ότι ασχολούμαι με ενυδρεία κατα καιρούς και οι οποίοι έχουν έστω ελάχιστες γνώσεις πάνω στο θέμα ενυδρείο ή έστω εικόνες, με ρώτησαν εαν έχω βάλει γλύφτες στα ενυδρεία μου. Και όταν τους εξήγησα μου απάντησαν πως νόμιζαν ή έστω είχαν ακούσει ότι είναι τα πιο απαραίτητα ψάρια και χωρίς αυτά δεν γίνεται.. Το πιο τραγικό δε είναι ότι πολλοί από αυτούς είχαν την εντύπωση πως πάει έτσι: 1 ''γλύφτης'' + 1 ''γατόψαρο'' σε κάθε ενυδρείο... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
: ) θα τρελαθω!!! | Γιώργος06 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-07-07 23:26 |
Θα Τρελαθω | stefapat | Ζωοτόκα | 6 | 14-04-06 14:12 |