|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ok!!!! ------------------------- Α και κατι που ξεχασα οταν τα παρω και δω τα αποτελεσματα.Η αμμωνια πρεπει να ειναι 0 τα αλλα ποσο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tirogalos : 16-04-10 στις 15:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και το ΝΟ2 μηδεν..
Τα αλλα θα μας τα πεις εσυ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ, κάποια στιγμή άμα σε πιάσω στα χέρια μου θα σε σκοτώσω που τα θες όλα έτοιμα! Τα λέει στα υπομνήματα και παντού εδώ μέσα γενικά! Τα θες όλα έτοιμα! Επειδή είμαι καλός άνθρωπος να στα γράψω!
Αμμωνία (NH3/NH4)=0 Νιτρώδη (NO2)=0 Νιτρικά (NO3)=0-20 (Αυτό σε κανονική λειτουργία το πετυχαίνεις με τις αλλαγές νερού. Μετά το τέλος του στρωσίματος μπορεί να είναι και μεγαλύτερο από 160 για παράδειγμα.) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου αρεσει να σε βασανιζω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Ευχαριστω ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Λοιπον πηγα τελικα σε ενος εμπιστου επειδη ειναι καλοι φιλοι με τον πατερα μου πετ σοπα.Του ειπα πως το φιλτρο μου ειναι αστρωτο.Και μαλλον μου συστησε τον απανθρωπο τροπο για στρωσιμο.Μου εδωσε ενα προιον το οποιο λεγετε bio nitrivec liquid biological filter medium και μου λεει.Θα αδειασεις το νερο σου ολο,θα βαλεις αντιχλωριο,μετα απο 1 ωρα θα βαλεις αυτο το υγρο που σου εδωσα,την Δευτερα θα μου φερεις δειγμα νερου(του ζητησα να μου δωσει τεστ αμμωνιας και τα αλλα,αλλα μου ειπε πως θα τα βρω εγω),θα ξαναβαλεις απο αυτο το υγρο,θα σου δωσω εγω ενα χρυσοψαρο το οποιο θα το κρατησεις 5-6 μερες και θα μου το επιστρεψεις.Του ζητησα για φυτα αλαλ μου λεει θελει ιδικη λαμπα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tirogalos : 16-04-10 στις 18:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ρε φιλαρακι μπορεις να μην τους ακους?σε παρακαλω!αυτα στα λεμε ολοι γιατι ετσι εχουμε φαει και εμεις τα μουτρα μας στο παρελθον!αυτα τα υγρα δεν κανουν τιποτα!και τα ευκολα φυτα σιγα την λαμπα που θελουνε!σε παρακαλω,πες οτι εχεις φιλους με ενυδρεια χρονια ρε παιδι μου και θα εμπιστευτεις αυτους!μην τυχον και βαλεις κανα χρυσοψαρο μεσα...θα βασανιζεται το καημενο!
|
||||
|
||||
![]()
Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με σενα!!
Ρωτας ξαναρωτας, στο τελος πας και κανεις τα αντιθετα!! Φιλικα μιλαω, μην παρεξηγηθεις! Με τα βακτηρια σε μπουκαλακια μαλλον δουλεια δε θα κανεις, γι αυτο σου ειπανε να βαλεις μεσα στο ενυδρειο το χρυσοψαρο.Ειναι κριμα ομως να το ταλαιπωρησεις, ενω υπαρχει και ο αλλος τροπος..βλεπε στρωσιμο με αμμωνια. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια ο απανθρωπος τροπος δεν ειναι αυτος για να στρωσει το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο απανθρωπος τροπος ειναι να βαλεις χρυσοψαρο σε αστρωτο ενυδρειο!
|
![]() |
Tags |
προβλημα, καρχαριας, νερο, ενυδρειο, φαγητο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα.... | apolonistis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-11-09 11:05 |
Προβλημα με GH | papagalos123 | Malawi | 13 | 05-02-09 15:27 |
προβλημα? | Ryu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 10-12-07 14:33 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |