|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα φιλε μου μιλάμε για απλό φυτεμένο ενυδρείο, με φυτά χωρίς πολλές απαιτήσεις.
Αύξησε λίγο το γενικό λίπασμα. Χρησημοποίησε excel. Τουλάχιστον στο μικρό ενυδρείο σου δεν αποτελεί σημαντικό έξοδο. Αν σε λίγες μέρες δεν δεις βελτίωση στις sagittaria πρόσθεσε και λίγο nitrogen. Κανένας εμπειρος μποστανας βρε παιδιά να πει την γνώμη του;;; ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ελπιζω στα πετ σιτι να εχει λιπασματα γιατι στα πετ σοπ εδω δεν εχει τιποτα..αν δεν εχει εκει..μαλλον απο ιντερνετ παλι.. ευχαριστω και παλι ετσι!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ανεβάζεις και καμιά φωτο να το χαζέψουμε ;
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
το μικρο το εχω κανει παρουσιαση!
αν δεις στις παρουσιασεις φαιδων ο μονομαχος,αυτο ειναι! βεβαια ειναι πιο παλιες οι φωτος εκει..πλεον η σαγκιταρια εχει εξαπλωθει παντου...του μεγαλου δεν εχω κανει ακομα γιατι ειναι προσφατα στημενο και φυτεμενο και περιμενω να ηρεμησει-φουντωσει ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ευκολα φυτα | NIKOL_GOUV | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 09-11-09 20:11 |
προβληματακι | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 01-03-07 14:41 |
"Ευκολα" φυτα και συντηρηση.... | silver | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 25-10-04 01:16 |