|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η γαριδα σου εινα η red nose και ειναι ακακες. Φυσιολογικο ομως ειναι οταν ψοφανε τα guppy να τρωει το νεκρο σωμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο θανατος του γκαπυ σου δεν προηλθε απο την συγκεκριμενη γαριδα.Απλα αυτη τρωει το ηδη νεκρο και ηδη σε αποσυνθεση σωμα.
Ψαξε να βρεις απο τι πεθαινουν τα ψαρια σου γιατι η γαριδα και δη η συγκεκριμενη δεν τα σκοτωνει.
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά την έχω πετύχει να έχει στο στόμα ένα gappy το οποίο ήταν ακόμα ζωντανό και προσπαθούσε να γλυτώσει.
¶σε που την έχω πετύχει να κυνηγάει τα μικρά ψαράκια. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βλεπω καλα και ειναι οντως η red nose δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σκοτωσει ψαρι οσο μικρο κι αν ειναι.
Αυτο το κανουν οι chameleon και πολυ σπανια οι ghost...
|
|||
|
|||
![]()
Οι red nose έχουν δαγκάνες?
Ρωτάω γιατί αυτή που έχω εγώ έχει 4 δαγκάνες στα άκρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ψοφιο το εχεις ακαμα μεσα......
|
|
|||
|
|||
![]()
Της το άφησα να το φάει......
Ρωτάω γιατι ειχα διαβάσει ότι τρώνε άλγη αυτες οι γαρίδες. |
|
|||
|
|||
![]()
Ολες οι γαριδες εχουν δαγκανιτσες με τις οποιες ξυνουν τις αλγες . Η red nose ειναι κυριως φυτοφαγες αλλα αν πεινανε δεν θα πουν οχι σε λιγη πρωτεινη απο ενα νεκρο ψαρι ή ασπονδυλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει περιπτωση να ηταν το ψαρι μισοπεθαμενο στον πατο και με το που το αρπαξε η γαριδα να αρχισε να σπαρταραει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν εχει 4 δαγκανες τοτε ειναι μια απο τις 2 που σου ανεφερα.
Ψαξε "chameleon shrimp" & "ghost shrimp" στο google στις εικονες και δες ποια απο τις 2 εχεις και πες μας να δουμε τις επιλογες σου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τι επιλογές έχω?Μάλλων να την πάω πίσω ε? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Elephant Nose | VipeR | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 3 | 06-06-10 22:37 |
nose down position | johnny98130 | Δίσκοι | 8 | 24-04-05 13:18 |