|
|
||||
|
||||
![]()
Από αυτά που έχω διαβάσει από τις καλύτερες τροφές που προτείνονται για μονομάχους είναι και αυτές οι δύο (εκτός από bloodworms και λοιπές ζωντανές-κατεψυγμένες):
http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2784 http://www.petsmart.com/product/inde...ductId=2754114 Τη δεύτερη δεν ξέρω αν θα τη βρεις Ελλάδα, αλλά τη Hikari την έχω βρει και σε άλλα μαγαζιά. Προφανώς υπάρχουν και άλλες, αλλά αυτές έχω δει να προτείνονται, συν άλλη μία που δε θυμάμαι. |
|
||||
|
||||
![]()
ε ενταξει θα παρω αυτα που μου προτεινε ο φιλος παραπανω...
πιστευω ειναι καλα....ευχαριστω παντως...
|
||||
|
||||
![]()
βρε επιμονη και εσυ!
οτι τροφη λεει για μονομαχο κανει για μονομαχο! φυλλαρακια σπιρουλινα κλπ ειναι για γκαπυ! απλο ειναι!ε ο καημενος θα τα ετρωγε γιατι δεν ειχε κατι αλλο να φαει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και κατι τελευταιο η σπιρουλινα τι ακριβως τροφη ειναι ...ξερει καποιος???
|
||||
|
||||
![]()
Σαν φύκι είναι, νομίζω κυανοβακτήριο, το οποίο περιέχει πάρα πολλά θρεπτικά στοιχεία και σε μεγάλες ποσότητες. Χρησιμοποιείται για τη διατροφή των αστροναυτών, ανάμεσα σε άλλα, και σε δίαιτες για να μην ξεμένει ο οργανισμός από τη λιγότερη τροφή. Επίσης από όσο ξέρω η καλύτερη στον κόσμο παράγεται στην Ελλάδα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
den μου φαινεται να κανει για καθε μερα τοση βιταμινωση...???
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως ο μονομάχος και να του τη δώσεις δε θα τη φάει (τη σπιρουλίνα). Προτίμησε όπως σου είπαν και πιο πάνω τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες (αυτές της Ocean nutrition και Hikari είναι πολύ καλές και δοκιμασμένες). Επίσης τους αρέσους οι freeze dried τροφές (Αrtemia, Tubifex, bloodworms, mosquito larvae) και ακόμα καλύτερα τα αντίστοιχα κατεψυγμένα μπινελίκια... Βέβαια αν δεν δοκιμάσεις ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, μερικοί μονομάχοι είναι ιδιότροποι με την τροφή τους...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοι αρρωστοι χωρις τροφη!!! | johnpalavos | Bettas | 29 | 13-12-07 11:35 |
ΣΠΙΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΟΜΟΜΑΧΟΥΣ!!!! | mariah | Bettas | 6 | 26-07-07 14:40 |
τροφη | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-04-07 13:41 |
τροφη για μονομαχους | alexinio | Bettas | 7 | 14-04-07 22:18 |