|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε δεν είχα πόλεμο απο την οικογενεια απεναντίας οταν χάλασα το Reef κλαίγανε στο καναπέ και τώρα με ψήνουν να το ξανακάνω.Το θέμα είναι πως θα το πασάρεις το όλο πράγμα ετσι ωστε να φαίνεται οτι δεν σου απορροφά πολύ χρόνο και χρήμα πάντα θα λες τη μιση αλήθεια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η οικογένειά σου δεν μπαίνει στο forum, έτσι;! |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα .
------------------------- Παράθεση:
Γενικά είναι ολοι τους βολικοί ,να φανταστείται οταν ανοιξε το προηγούμενο ενυδρείο και πνιγήκαμε (450λ.σε όλο το σπίτι) δεν βγάλανε κιχ.Λέτε καμμια μερα να ξυπνήσω το πρωί και να είμαι στο μπαλκόνι με το σκύλο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 14-04-10 στις 12:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και εμενα η μανα μου τα ιδια!...
![]() ..-Δεν σου φτανουν τα φυτα που πηρες.. θες κι΄αλλα?.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ κοτζάμ στρατηγός καταφέρνεις και επιβάλλεσαι (και άνευ όπλων)
![]() εμείς οι τυφεκιοφόροι τα τραβάμε όλα ![]() Εγώ τα έβαλα στο μαγαζί και αποφεύγω τη μεγάλη πίεση. |
|
||||
|
||||
![]()
Ζητώ συγνώμη για το off topic:Το Vision και εσύ;
|
|||
|
|||
![]()
...μεσα στο σπιτι εφτασα καποια στιγμη τα 9,τωρα ειμαι με 7...μαλλον θα τα μειωσω κι αλλο οχι για τυχον γκρινια,αλλωστε τη γατα την εχω ηδη "σκισει"
![]() ![]() υ.γ ...προσοχη με τις αμυχες που τυχον εχετε στα χερια σας...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλά άλλο είναι να έχεις ένα και καλό και άλλο 5. Εγώ έχω ένα μικρό (Rio 125) και δεν έχω πρόβλημα. Να το αντικατασήσω με ένα μεγαλύτερο είναι πιθανό. Να πάρω ένα δεύτερο (στην παρούσα φάση) είναι αδύνατο!!!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Οι γονείς μου δεν ξέρουν τι είναι το φόρουμ και από την άλλη το σπίτι ομορφαίνει όταν είναι γεμάτο ενυδρεία.κάθεσαι το βράδυ με σβηστά τα φώτα και πραγματικά χαλαρώνεις όταν τα βλέπεις.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω περασα απο τη φαση ... 2 με μονομαχο, 1 με ζωοτοκα, 1 με σκαλαρια και 1 με τους synodontis
![]() ![]() ![]() Εμενα με εβγαλε στο μπαλκονι μονη μου χωρις το σκυλο που καθοταν στον καναπε και χαζευε τα ενυδρεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καποτε ειχα αλιγατορα στο δωματιο οποτε το ενυδρειο
τους φανηκε πταισμα... ![]() ![]() απο τοτε εχει περασει μια δεκαετια, μενω σε δικο μου σπιτι το εταιρο ημιση ειναι φρεσκο και δεν ασχολειται απλα χαζευει τα ψαρια και τα "μαρουλια" οπως τα αποκαλει(οχι οτι θα της επεφτε και λογος δηλαδη), σε κανενα χρονο θα παω για 400 λιτρα δισκαδικο γιατι το να εισαι αυτονομος ειναι υπεροχο κι ας εχει τις δυσκολιες του... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω φροντισα να κρατησω το ετερο ημισυ 300 χλμ μακρυα...και 10 ενυδρεια μεσα στο σπιτι...
![]() ![]() τωρα πηγα στα 8 και μαλλον η πορεια θα ειναι πτωτικη σε αριθμο..αλλα ευελπιστω ανοδικη σε ποιοτητα...
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω μοιοπαθούντες όλοι, παντρεμένοι και μη........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το καλοκαίρι του 2008 αγόρασα για έκπληξη από το Carrefour ένα 120λιτρο, που ´εγινε δεκτό με ενθουσιασμό. Τον Ιανουάριο του 2009 αγόρασα 2 εικοσάλιτρα μονομαχιέρες "για τα παιδιά". Και αυτά δεκτά με ενθουσιασμό. Μετά από δύο μήνες πήρα μία γυάλα 75 λίτρων για ζωοτόκα "για το χατήρι της κόρης" που το υποδέχτηκε το έτερον ήμισυ με χαρά. Το καλοκαίρι του 2009 κατασκευάστηκε από γνωστό μαγαζί της πόλης ένα 100 λιτρο για τα lifalili, και όλο το θαυμάζαμε και ήδη σχεδιάζαμε το μεγάλο για το φθινόπωρο. Μέχρι τώρα όλα φυτεμένα. Το φθινόπωρο ήρθε το μεγάλο (400 λίτρα + 120 sump) και είπαμε φθάσαμε στα όριά μας. Ήρθε όμως ο Πάνος (alex-polis) με τα stappersi του και για να τα στεγάσουμε κατασκευάσαμε εγώ, η γυναίκα μου και μία φίλη (η συμμετοχή πολλών καλών και μή εξαιρεταίων συφφορουμιτών δεν κατέστη δυνατή λόγω χιονόπτωσης, -ήρθαν όμως στο γέμισμα-), ένα 190 λιτρο. Σύνολο 8 ενυδρεία (7 φυτεμένα και ένα "με άρωμα Ταγκανίκας"). Μετά από αυτό είπαμε να σταματήσουμε γιατί δεν μένει χρόνος για τις αλλαγές. Μέχρι τώρα έχω πλήρη συμπαράσταση και κάπου κάπου μου υπενθυμίζει οτι δεν ρωτάει τί γίνεται με το λογαριασμό μου στην τράπεζα, αλλά μου έχει εμπιστοσύνη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχώς είμαι σε άλλη "φάση". Για την ώρα 4 ενυδρεία έχω και το ένα θα το δώσω στον αδερφό μου επειδή σε λίγο δεν θα χωράμε εγώ και η κοπελιά στο διαμερισματάκι μας
![]() Πολύ μικρό και έχουμε και ένα "σκυλάκι" και ένα χαμστεράκι... Ευτυχώς μου προέκυψε ζωόφιλη! |
|
||||
|
||||
![]()
Κουράγιο τσολιάδες και τσιολιαδίνες μου.συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο έργο μας.τυχεροί αυτοί που μένουν μόνοι τους.
Πάνο περιμένω γέννα στα χαμστεράκια μου.έχεις χώρο για κάνα 2;
|
|