|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δουλευουνε σωστα τα τεστ??
πολυ κουφο αυτο ρε φιλος... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα πιστευω δουλευει.οταν κανω το τεστ μονο σε νερο οσμωσης ph 6,5 οταν κανω το τεστ σε νερο οσμωσης με αμμο μαζι ph 8,4 και πανω.δεν ξερω τι να κανω !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε μη μετρας το νερο οσμωσης μονο του ... εχει ασταθες ph και θεωρειται μη μετρησιμο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε σε ένα ποτηράκι νερό από το δίκτυο και μέτρα pH και gH. Πρόσθεσε αρκετή άμμο και μετά από μερικές ώρες ξαναμέτρα pH και gH.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Η αμμος ηταν στεγνη εντελως και δεν αφρισε καθολου.Το νερο της περιοχης μου ειναι αρκετα σκληρο με ph 8,4 και gh 10 το εχω μετρησει προηγουμενες φορες.Θα το κανω και με την αμμο και θα σας πω.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ποτε δεν εχω ξεπλυνει αμμο
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε ουτε εγω ειχα ξαξεπλυνει αλλα επειδη οι μετρησεις μου λενε αλλα απο αυτα που θελω εχω μπει τωρα στο λουκι να αδειαζω ολο το ενυδρειο να πλενω και να ξαναγεμισω και δεν μου ειναι τοσο ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σου είπα να έρθω να σε βοηθήσω εσύ δεν ήθελες
![]() ![]() ![]() ![]() Ακόμα δεν έχεις βρει άκρη δλδ ε? (yannakis έβαλες τέτοια άμμο στο ενυδρείο σου μέσα?) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αμμος; | Mary-z | Malawi | 42 | 07-02-08 03:36 |
αμμος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-07 16:08 |
Aμμος | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-05-07 17:06 |
αμμος | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-03-07 23:39 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |