|
|
||||
|
||||
![]()
θελω καλυτερο grade crs
και εγω μεσα.
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι σε θελω. Κατι μου λεει οτι θα συμπεθεριασουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σούμα...
1. Alex_Salonica (Θεσσαλονίκη) 2. Dimitris_Batman (Αλεξανδρούπολη) 3. moradin (Πειραιάς) 4. Μίμης (Λέσβος) 5. Lucas123 (Γιάννενα) 6. nikosm1 (Θεσσαλονίκη) 7. Cornellius (Αθήνα) 8. oko (Χαλκίδα) 9. ispyii (Αθήνα) 10.Potami (Θεσσαλονίκη) 11.kifinas (Αθήνα) . . . . . . 20 .........Στόχος ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ισως αργησει να ξαναβρεθει ευκαιρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξη νομιζω οτι βρηκα κατι για ψαχτο κι εσυ που κατεχεις. Ειναι ενα eshop που στελνει Ιταλια με 17 ευρω Γαλλια 20. Ειναι Γερμανικο αλλα κατω δεξια εχει μεταφραση google. http://www.aqua-tropica.de/index.php...778a4d8d1a9c2f
κοιτα το μαγαζι και εδω: http://www.aqua-tropica.de/onlinesho...778a4d8d1a9c2f ειναι οι αποστολες.Ισως πρεπει να επικοινωνησουμε μαζι τους για το αν στελνουν Ελλαδα και μην ξεχασουμε το express mail. Ας ελπισουμε...... |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν διάφοροι που στέλνουν και Ελλάδα αλλά χωρίς express η παράδοση μπορεί να πάρει από 4 μέρες μέχρι όσο θελήσουν τα Ελληνικά ταχυδρομεία οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι μεγάλο ρίσκο.
Θα τους στείλω βέβαια ένα email να δούμε τι θα απαντήσουν
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε μου φαινεται οτι το μονο που θα γινει ειναι να αλλαξουμε λιγο τον τιτλο να βαλουμε ενα -δεν- μπροστα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ad Konings στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 38 | 16-02-09 10:21 |
R/O και pH controller από ελλάδα ή e-shop; | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 19-09-08 03:29 |
Ο Laif DeMason στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 25-05-08 09:41 |
Φυτά απο Ελλάδα | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-11-05 13:31 |