|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε γιαννακη μη τα παραλες
χαλαζιακη σημενη οτι ειναι τριμενος χαλαζιας ο χαλαζιας δεν ειναι ασβεστολιθηκος
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μολις εκανα με ακουαφορτε το τεστ και δεν αφρισε οποτε δεν ειναι απο αυτο.Εχω αρχισει και την πλενω τωρα και βγαζει βρωμια πολυ 5 φορες τον καθε κουβα πλενω αλλα παλι βγαζει και μοιαζει ατελειωτο.Δηλαδη η βρωμια να ανεβαζει τοσο πολυ το ph μου μοιαζει αδιανοητο!??????
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως που ειχα παρει απο οικοδομικα
ηταν θεοβρωμικη!και πολυ μπιχλα και μεχρι και χορταρακια βρηκα και κανα δυο αποτσιγαρα και οταν την "σουρωνα" στο σουρωτηρι εβγαζε κατι σαν βουρκο που το πεταγα.. απολωνα ετσι βγαζει.. να ξερεις τελειως καθαρη δεν θα βγει,απλα θελουμε να βγει η πολυ βρωμια στην αρχη..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με την συγκεκριμενη αμμο,εβαλα απο την ξεπλυμενη λιγη σε ενα ποτηρακι και εβαλα ωερο οσμωσης μετραω μετα απο λιγο και παλι το ph ειναι ανεβασμενο δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!!καμια ιδεα ρε παιδια ???
|
|
|||
|
|||
![]()
δουλευουνε σωστα τα τεστ??
πολυ κουφο αυτο ρε φιλος... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα πιστευω δουλευει.οταν κανω το τεστ μονο σε νερο οσμωσης ph 6,5 οταν κανω το τεστ σε νερο οσμωσης με αμμο μαζι ph 8,4 και πανω.δεν ξερω τι να κανω !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε μη μετρας το νερο οσμωσης μονο του ... εχει ασταθες ph και θεωρειται μη μετρησιμο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε σε ένα ποτηράκι νερό από το δίκτυο και μέτρα pH και gH. Πρόσθεσε αρκετή άμμο και μετά από μερικές ώρες ξαναμέτρα pH και gH.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αμμος; | Mary-z | Malawi | 42 | 07-02-08 03:36 |
αμμος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-07 16:08 |
Aμμος | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-05-07 17:06 |
αμμος | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-03-07 23:39 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |