|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρε ψευτη αφου δεν εφαγες, ντρεποσουν! ------------------------- Αντωνακη πολυ ομορφα τα ψαρακια και αν δεν τα θελεις ξερεις εεεε..................... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rottbea : 12-04-10 στις 10:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα furcatus!!
![]() I am on diet!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γι'αυτο εγω πηρα Αμιτα,ειναι δυνατο το χτυπητηρι του αντωνη και ο καφες δεν καθεται ποτε
![]() (Υ.Γ εχει μονο μια ταχυτητα και αυτη ειναι η ΜΕΓΑΛΗ xixixiix) Ετρωγε ετρωγε εδω εβαλε και στην τσεπη... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Αντωνη, να τα χαιρεσαι , ειναι πανεμορφα τα ατιμα ! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σαν φανατικος της Νεας Γουινεας τα λατρευω,οπως και η αναπτυξη τους που εχει καταφερει ο Αντωνης ειναι εξαιρετικη!
Αυτη την στιγμη εχω στην κατοχη μου τα πανεμορφα Pseudomugil gertrudae...Εξαιρετικα ατομα του ειδους αλλα πολυ ταλαιπωρημενα απο την μεταφορα τους και τις συνθηκες που ζουσαν,θα μου παρει κανα 2 μηνες ακομα να τα συνεφερω και να σας τα παρουσιασω!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια…χαίρομαι που σας άρεσαν οι ψάριδες μου…να είναι καλά και ο Αλεξ με τις υπέροχες photo...
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όσο για τον Γιωργακη (giorgarask) ξέρω γιατί με πειράζει επειδή τα νερά στα ενυδρεία μου δεν έχουν Ph κάτω του 6 και δεν του έφτιαξα καφέ με νερό απο Α/Ο…. γι αυτό δεν "έκατσε" και ο καφές... ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα εφερα απο Αμβουργο (οχι εγω ο ιδιος αλλα ο διευθυντης μου που ειχε ταξιδεψει πριν ενα μηνα εκει).
Οσο για την κατασταση τους θεωρω οτι ηταν κακη διοτι μετρησα το ph του νερου στον σακο μεταφορας και ηταν 7.5 ενω τα συγκεκριμενα ψαρακια θελουν οξινο νερο κατω του 6.8. Απο τα 14 που μου ειχε φερει κατα την μεταφορα χασαμε τα 2 και κατα το σταδιο της προσαρμογης το πρωτο δεκαημερο αλλα 3,οποτε εχουμε 9 τα οποια ειναι πλεον σε καλη κατασταση και καθε μερα δειχνουν και καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθισμένο φαινόμενο, οι διαφορές Ph… Είχες ρωτήσει τι Ph είχε το αρχικό ενυδρείο? κρίμα τα ψαράκια..αφου κατάφερες να κρατήσεις τα 9 πάλι καλά…εύχομαι όλα να πάνε καλά …
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AQUA PURA : 12-04-10 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|