|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ξυλα μου σου αρεσουν? τα εχω μαζεψει (αυτα και καμια 15ακομα και αρκετα πιο μεγαλα μερικα ) ολα απο παραλιες του νησιου..δε φαναταζασαι ποσο ομορφα ξυλα υπαρχουν και μπορεις να τα βρεις τσαμπα
![]() και πολλες φορες ειναι πολυ πιο ωραια απο τα πανακρηβα αγοραστα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εννοειται πως μου αρεσουν τα δικα σου αλλα ποση επεξεργασια τα εκανες πρωτα??? αλλα να μου πεις τα ετοιμα δεν θελουν...??? τα παράλια λαρισας ειναι 30 λεπτα... το καλοκαιρι ερχεται....
|
||||
|
||||
![]()
εγω τα μαζεψα ολα τωρα πριν 2ο μερες το χειμωνα//καλυτερα να μην ερθει το καοκαιρι γιατι αρχιζουν τα μπανια και οτι ωραιο εχει ξεβρασει η θαλλασα γινεται καπνος
![]() δε θελουν ιδιαιτερη προετοιμασια..τα αφησα να μουσκεψουν σε κουπα μεγαλη με νερο και του αλλαξα νερο 4 φορες μετα 2 φορες καλο βρασιμο ακι ετοιμα.. ενοειται πως δε θα εχουν πανω τους κοραλια τραγανες και τετοια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αχιλλεα... οκ.. θα κανω καμια βολτα....
|
||||
|
||||
![]()
αντε παιδια για πειτε κανεις αλλος..σας αρεσει? πειτε κανεις..πρεπει να αλλαξω κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσει πολυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μονο την γνωμη του λεει ο καθενας! Δεν υπαρχει λαθος η σωστο παρα καποιοι κανονες που το κανουν να μην εστιαζεται η προσοχη καποιου σε ενα μονο σημειο! Αστο να "ηρεμησει" και να αναπτυχθουν τα φυτα! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() σε ευχαριστω παντος Γιωργο για ολα ![]() σε ευχαριστω πολυ Χαρη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μίμη,
Μπράβο! Εναι θαυμάσιο. Μικρη παρατήρηση. Στη δεξιά ρίζα ειδα ένα χοντρό βότσαλο αφημένο πάνω της. Αυτό νομίζω δεν κολάει με το θέμα. Αντί αυτού, βάλε λίγη ακόμη μός δεμένη, και πιο πίσω περισσότερη ροτάλα να φουντώσει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτόκα σε 20λιτρο | Αλέξης6 | Ζωοτόκα | 3 | 24-10-09 08:44 |
Nέο φυτεμένο για ζωοτόκα | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 5 | 19-01-09 12:39 |
Ζωοτόκα με γαρίδες | Χαρούλα | Ζωοτόκα | 7 | 08-08-07 01:49 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Ramirezi με Ζωοτόκα? | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 20-06-07 10:13 |