|
|
|||
|
|||
![]()
μηπως ξερετε τις διαστασεις του Tetratec external filter EX 700 γιατι στο επισημο σαιτ δεν αναφερεται στις διαστασεις. βασικά θελω να το βαλω στο επιπλακι του ριο 180.
εχω απογοητευτει αρκετα με τα eheim. |
|
||||
|
||||
![]()
Aμα δεν αναφερει διαστασεις παρε eheim.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη συγκρίνουμε το tetratec ex με το eheim clasic. Το δεύτερο είναι μοντέλο 20ετίας (και ακόμα πολύ καλύτερο από μερικά νεότερα ή και σημερινά μοντέλα).
Αν θέλουμε να κάνουμε σύγκριση ας παραθέσουμε τη σειρά ecco της eheim με τελείως αθόρυβη λειτουργία σε μακρόχρονη βάση ακόμα και όταν βουλώνει. Το δε επιπλέον κόστος του γίνεται απόσβεση με την πολύ χαμηλή κατανάλωση που είναι μόλις 5 watt ΒοΚώστα;;;; EHEIM και πάλι EHEIM ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
.... 21 x 20.5 x 48 cm ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχει πολα μοντελα εξωτερικα η eheim διαλεγεις και περνεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω για τις διαστασεις. κανει για το ντουλαπι του ριο180.
οσο για τα εχειμ. ενα τετοιο εχω και συγκεκριμενα το 2217 το οποιο δεν εχει σταματησει να κανει θορυβο απο την ημερα που το πηρα. εχω μιλησει με τον αντιπροσωπο, μου εδωσε καποιες οδηγιες αλλα και παλι γιοκ. θα τον παρω τηλ παλι μπας και μου το αλλάξει. παρεπιπτοντως εχω αλλαξει και την προπελα μηπως εστιαζοταν εκει περα το προβλημα αλλα τελικα κατι αλλο φταιει. πιστευω οτι ειναι πανακριβα χωρις να δικαιολογειται καπου το μεγαλο κοστος τους. και τα αλλα φιλτρα ειναι και μια χαρα δουλευουν απο οτι διαβαζω. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι επιλογές του καθενός, είναι σεβαστές
![]() Εγώ πάντως έχω ένα 2217 (το οποίο και πήρα μεταχειρισμένο) και ένα καινούριο 2213, με κανένα δεν έχω πρόβλημα, απόλυτα ικανοποιημένος. Καλή τύχη όποιο κι αν επιλέξεις αυτή τη φορά! |
|
||||
|
||||
![]()
Περα απο την πλακα καλο θα ειναι το tetra παρτο και μας ενημερωνεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως σημερα χτυπησα αλλο ενα δευτερο tetratec EX700
![]() ![]() Γενικώς .. που μου πε και άνθρωπος που ασχολητε η σειρα ΕΧ της tetra ειναι χιλιομετρα καλητερη απο τα αντιστιχα της Eheim , εχουν καλύτερη ποιότητά κατασκευης και πιο στιβαρό πλαστικο με αποτελεσμα καλητερη ηχομόνωση και ΚΑΘΟΛΟΥ θορυβο. Απλα ειναι λιγο στη Tetra δεν προωθούν καλα τις πωλήσεις τους με αποτελεσμα να πουλαει περισσότερο η Eheim. Σιγα σιγα ομως θα ανεβει και η tetra. Αυτο μπορει να το διαπιστώσει και καπιος αν πιέσει στο ενα του χερι την κεφαλή του 2215 και στο αλλο του ΕΧ700. Το ιδιο και για τους καδους , πολυ πιο παχύς τou ΕΧ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για φιλτρο | Krisos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-04-09 15:08 |
Ερωτηση για φιλτρο | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-01-09 19:41 |
ερωτηση για φιλτρο.... | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-11-07 08:52 |
ερωτηση για φιλτρο | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-10-07 21:48 |
Ερωτηση για φιλτρο! | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 08-07-06 10:13 |