|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ..και εμενα μου φαινεται αρκετα καλυτερο..θα αφησω και τα φυτα πισω να φουντωσουν καθως και η christmass moss πανω στο ξυλο και πιστευω θα γινει πολυ ωραιο..ακομα τα φυτα χτες τα εβαλα και δεν εχουν παρει τα πανω τους...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πιο "σωστο" στησιμο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο μην αλαζεις τιποτα αστα να μαγαλωσουν και βλεπεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω γιωργο..
![]() ![]() σε ευχαριστω Χριστοφορε και εγω αυτο σκοπευω θα τα αφησω να φουντωσουν και σε καμια 25 μερες φωτογραφηση.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωπω... απιστευτο.. γεματο ζωη..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιμη ξαναμπραβο σου.... τελειο...!!! μακαρι να χα τετοιο και εγω....
|
||||
|
||||
![]()
Singha σε ευχαριστω πολυ..
achisael σε ευχαριστω παρα πολυ..και καποια στιγμη να εισαι σιγουρος θα αποκτησεις το ιδιο και πολυ καλυτερο..και εγω ξεκινησα πριν 2 χρονια απο τα 13 με καραβακια και πλαστικα φυτα και μεσα σε 2 χρονια με ολες τις υπολοιπες ασχολιες που εχω(αθλητισμο,σχολιο,φροντιστηρια,φιλιες,σχεσεις,α πουσιας απο το σπιτι μου που εχω τα ενυδρεια 4 μερες τις βδομαδας λογο ενασχολησης του πατερα μου με τα πολιτικα και πρεπει να ειναι αθηνα κ.α.) καταφερα να το κανω μετα απο συνεχεις αλλαγες και διορθωσεις,και εμενα ολοι μου ελεγαν τα ιδια και εσνα καποια στιγμη θα γινει πολυ ωραιο,θα μας βαλεις γυαλια και τετοια σχολια και το θεορουσα απιθανο.να ομως που τωρα τα εχω καταφερει εν μερη να εχω ενα σχετικα καλο ενυδρειο ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτόκα σε 20λιτρο | Αλέξης6 | Ζωοτόκα | 3 | 24-10-09 08:44 |
Nέο φυτεμένο για ζωοτόκα | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 5 | 19-01-09 12:39 |
Ζωοτόκα με γαρίδες | Χαρούλα | Ζωοτόκα | 7 | 08-08-07 01:49 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Ramirezi με Ζωοτόκα? | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 20-06-07 10:13 |