|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κ δεν ξερω απο κιχλιδες μου αρεσει παρα πολυ το aquascape σου.Τα τεστ της sera ειναι υπο αμφισβητηση, καλυτερα να συγκρινεις τις τιμες σου κ με καποια αλλης εταιρειας τεστ.
|
|
|||
|
|||
![]()
τι ενωείς φίλε μου οτι τα test σης sera αμφισβητούνται ;Δυάλεξα αφτήν την εταιρείαως καλλή.Γείναι πιο συγγεκρημένος ;
------------------------- σε τι κάνω λάθος ; έχεις να μου πρωτύνεις κάτι ; ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ydrofilos : 12-04-10 στις 00:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έμαθα από εδώ μέσα ότι τα τεστ της Sera δεν είναι και τα καλύτερα και όλοι προτείνουν τα υγρά τεστ της API και αυτά χρησιμοποιώ κι εγώ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κιχλιδες Αφρικης με τι αλλο? | alex_mar | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-12-09 11:49 |
300 λτ κιχλιδες αφρικης!!! | THIRIO-81 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 02-04-07 23:16 |
PLECO ΓΙΑ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΑΦΡΙΚΗΣ | BLUE BIMPWE | Malawi | 3 | 15-02-05 18:48 |