|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μολις εβγαλα αλλο ενα απο το sump και ειναι και ενα τριτο που κρυβεται. Αυτο ειναι πολυ μικροτερο σε σχεση με το αλλο.
Ειδα καμια 10αρια νεογγενητες crs και bee ειναι ανεπαναληπτο συναισθημα. Αραγε τι τρωνε τα νεογεννητα cpd, εχει κανεις αναλογη εμπειρια? Αλεξανδρε, στο 30αρι που εχω θα ειναι ανετα εκει χωρις θυρευτες? Οι crs δεν κουνοιυνται καθολου σε σχεση με τις νεογεννητες cherry και τους αρεσει να ειναι καρφομενες στην moss ενω οι cherry πανε στο τζαμι που εχω αφησει απο αλγη.
|
||||
|
||||
![]() Καταρχήν συγχαρητήρια και για τις 2 αναπαραγωγές…CRS-CPD.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ζησουν ολα τα μικρα σου!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Μπράβο (πέρκη δέρουμε σήμερα) ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταφερα χθες να μετρησω 10 μικρα crs στο 30αρι που εχω. Θελω να πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον αλλα τοσα μεσα και δεν φαινονται απο την βλαστηση. Επισης κατα καιρους ειδα και 2-3 μικρα bee, οποτε εαν ολα πανε καλα σε κανα 2 μηνο θα εχω μια καλη αποικοια απο bee - crs.
Ακολουθω την συμβουλη του Αλεξανδρου και αφαιρω red cherry απο το 30αρι για αποσυφορηση, για να συνεχισουν να γεννανε οι crs. Οι bee κανανε τα αυγα τους στο 30αρι αλλα οι crs μεταφερθηκανε αφου μεινανε εγγυες στο 30αρι, απο το 500αρι. Θεωρω οτι θελουν χωρο αυτες οι γαριδες. Στο 500αρι βλεπω 2-3 μικροτερες απο τις αλλες (στο μισο περιπου μηκος) και αγοραστηκαν μαζι οποτε εκει εχει γινει ολο το σκηνικο, της τεκνοποιησης και βρισκουν απλετο χωρο να κρυφτουν και να μεγαλωσουν. Σηκωσα πριν περιπου 1 εβδομαδα ενα μεγαλο ξυλο που εχω μεσα και απο κατω ειχε 5-6 crs στο 500αρι, δηλαδη οσες ειχα αγορασει απο το pet shop. Φιλικα. Υ.Γ και τα cpd χαιρουν ακρας υγειας στο 30αρι. 2 νεογενητα ειναι στον μηνα γεννημενα. Αυτα τα ειχα βρει στο sump.
|
||||
|
||||
![]()
να κανω μια ερωτηση?μηπως δεινεις κανενα cpd??????
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα | Konstantin79 | Ζωοτόκα | 5 | 18-12-10 18:38 |
γεννα! | akiriazides | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 21 | 17-03-10 19:28 |
Γεννα Oto's | maikl | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-08 15:27 |
Γεννα ram | xaris1974 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 09-03-07 00:38 |
SOS γεννα | RF1TEAM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-09-06 11:01 |