|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να την αφήσεις λίγο σε διάλυμα χλωρίνης
|
||||
|
||||
![]()
σε ενα ταπερ με βραστο ξυδι (καλυτερα λευκο), για 24-48ωρες εαν χρειαστει ξανα κανε το ιδιο. δεν το εχω δοκιμασει σε αεροπετρα αλλα σε αλλα προβληματα με αλλατα και βρωμιες ελαμψαν μετα
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να βρουμε τη λυση πρεπει να ξερουμε τη συσταση της "βρωμιας"
Ξερει κανεις αν ειναι άλγη, μυκητες, ή κατι αλλο οργανικο? Αλατα παντως δεν ειναι για να χρησιμοποιησω οξυ.
|
||||
|
||||
![]()
η αεροπετρα δεν ειναι θαμενη στο χαλικι???
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ελεγα οτι προκειται για ακινδυνα βακτηρια. Εχω το ιδιο προβλημα με την αεραντλια που χρησιμοποιω στην παραγωγη αρτεμιας και εχω βρει τον εξης απλουστατο τροπο για το προβλημα: εχω 2-3 αεροπετρες και τις αλλαζω καθε τοσο. Αν η βουλωμενη μεινει εκτος νερου και στεγνωσει, καθαριζει παλι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2. Παλιοτερη αεροπετρα την αφησα εξω στη βεραντα(που εχει και αρκετο ηλιο), απο περσι, αλλα δε βλεπω να καθαρισε. Οταν λεω "καθαρισμα" εννοω να γινει κατασπρη οπως ηταν καινουρια. Καποιος τροπος θα υπαρχει. Θα πειραματιστω με καποια χημικα και θα σας πω
|
||||
|
||||
![]()
βαλε την καπου που να μην την χτυπαει κατευθειαν η λαμπα ή αντικατεστησε τη με σκουρες αεροπετρες(μαυρες) ή ξυλινες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αεροπετρα | iliastra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 06-06-08 22:12 |