|
||||
|
||||
![]()
εγω δουλευω κριμα την αλλη φορα...........
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν δουλευω και θα ερθω!!
(αυτην την κυριακη δεν ειναι???!!!!??) |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες μιας και πλυμμηρισε με νερο η παραγωγη grindal μου (και εφυγε αυτουσια στα σκουπιδια) αν μπορει κάποιος να φέρει μπολι θα το εκτιμουσα πολύ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα και εγώ.Θα φέρω και δύο φίλους,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον , μιας και ο απουσιολόγος απουσιάζει για να δούμε...
drbig bokostas repanas6 panos1972 Alex_Salonika posidwnas giannisaek Thrillos akiriazides christsos ++ Αυτη την Κυριακή θια πιούμε herbalife που είναι διαιτήσιμο να πέφτει κανένα κιλό σιγα σιγα! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Endlers δεν έχει κανένας ρε παιδιά;
|
|||
|
|||
![]()
Έντλερς (Άλεξ) και ξιφοφόροι (Πάνο) υπάρχουν πολλά, αλλά είναι μικρά ακόμη, θέλουν 1-2 εβδομάδες για να μπορούν να μεταφερθούν.
Πίστευα ότι θα ήταν έτοιμα για τη συνάντηση, αλλά μάλλον δεν είναι, αν δεν τα βιάζεστε, μπορώ να σας κρατήσω από 5-6 ψαράκια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Σόρρυ!!!! Μονομάχος διάβαζα!!!!! Άκυρο! Από ξιφοφόρους είμαι οκ! Πρέπει κάποτε να κόψω το ποτό, τα ναρκωτικά και τους ψαροκαφέδες που είναι άκρως εθιστικοί! Συγνώμη παρανόηση!!! ------------------------- Παράθεση:
Δε λές ότι τα κατανάλωσες με την τεκίλα που συνόδευε τα "σαντουιτσάκια".... ![]()
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 08-04-10 στις 13:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχα
Κόψε τα σκληρα Πανοοοοο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε καταλαβαινω γιατι και σντουιτσακια και τεκιλες πινω
οποτε ομοιοπαθη θα σου φερω εγω grindal
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα σου είμαι ευγνώμων ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
μονο αν τα καταναλωσεις με τεκιλα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε τα σκουλικια να βάλω τις τεκίλες! Deal?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρών και εγώ!
Θα φέρω και ramshorn ,limnophila sessiflora,pistia ,limnobium αν θέλει κανείς... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλαχαν θα ήθελα λίγο λιμνόμπιουμ και λίγο pistia σε παρακαλώ πολύ.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εγινε φιλε μου |
|
||||
|
||||
![]()
Kalaxan θα ήθελα ένα κλαδάκι limnophila sessiflora και 2 ramshorn αν είναι δυνατόν.
|
||||
|
||||
![]()
Κανα endlerάκι ρε παιδιά!!!!!!!
Όχι για μένα για το φουκαριάρη τον ανιψιό ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eντλεράκια θα σου φέρω εγώ Αλεξ και μερικά λιμνόβιουμ αφού υπάρχει ζήτηση και κερατόφυλλο αν θέλει κανείς.
Τα ράμσχορν τα πετάω με τους κουβάδες, δεν το λέγατε ότι τα θέλετε? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
drbig
bokostas repanas6 panos1972 Alex_Salonika posidwnas giannisaek Thrillos akiriazides christsos ++ paco kalaxan paraskevi_gr ? neos |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα παιδιά (εκτός απροόπτου)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν περισεψει limnophila sessiflora,αλλά και δυό-τρία ramshorn,θα ήθελα.Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα καταναλώσω με τεκίλα και ότι περισσέψει θα πάει στα ψαράκια, χάρικες;
Θα φέρεις; ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 10-04-10 στις 14:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
...εγω πλεον θα γραφω εδω οταν δε θα δουλευω....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζομαι λίγο βιολογικό υλικό για το καινούργιο μου ενυδρείο... Οπότε θα 'ημουν ιδιαίτερα ευγνώμων εαν κάποιος από την παρέα με βόλευε με λιγουλάκι...
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=giannisaek;434295]Θα τα καταναλώσω με τεκίλα και ότι περισσέψει θα πάει στα ψαράκια, χάρικες;
Θα φέρεις; ------------------------- θα δωσεις και στα ψαρακια? ![]() θα σου φερω ετοιμα ειναι και για τους δυο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |