|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ταμπλέτες εχουν περισσότερα βότανα άρα είναι πιό ελκυστικές απότι τα φυτά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με απλα λογια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα φαει καθολου ή θα ορμηξουν ολα τα ψαρια και δεν θα μεινει τπτ γιαυτο.???
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα γιατί με ενα απλό διχτάκι η μια δικία σου πατέντα μπορείς να το απομονώσεις ώστε να τρέφεται μόνο αυτό.
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε την ταμπλετούλα όταν είναι κλειστά τα φώτα κι όλα θα πάνε καλά ! Εγώ μεγαλώνω γύρω στα 60 apple snails σε φυτεμένο !!!!
|
||||
|
||||
![]()
οκ thx για τις απαντησεις σας!θα το δοκιμασω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Από όσα έχω διαβάσει και χωρίς προσωπική εμπειρία (ποτέ δεν είχα apple snails) με το όνομα αυτό υπάρχουν πάρα πολλά είδη.
Από όλα αυτά τα είδη, δύο μπορούν να βρεθούν σε διάφορες παραλλαγές του κίτρινου (και όχι μόνο) χρώματος. Τα pomacea bridgesii τα οποία προτιμούν τα νεκρά φυτά που σαπίζουν και την τροφή που ρίχνουμε στα ψάρια μας. Δεν τρώνε υγιή φυτά εκτός δεν βρίσκουν κάποια άλλη τροφή. Αυτό καθιστά τα Pomacea bridgesii μια καλή επιλογή για φυτεμένα ενυδρεία. Τα pomacea canaliculata τα οποία τρώνε σχεδόν όλα τα είδη των φυτών. Μπορεί επίσης να τρέφονται με τροφή για τα ψάρια. Είναι ακατάλληλα για φυτεμένα ενυδρεία. Ο διαχωρισμός των δύο ΔΕΝ είναι δυνατός με βάση το χρώμα τους, αλλά μόνο συγκρίνοντας την μορφή που έχει το κέλυφος τους. Αν δείτε εδώ : http://www.applesnail.net/ στο αριστερό μέρος της ιστοσελίδας, στην τέταρτη κατά σειρά επιλογή ( species ) θα βρείτε κάποια σκίτσα που θα λύσουν όλες τις απορίες...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
το ιδιο κι εμενα, αν ξεμεινουν κανα δυο μερες απο καροτα αγγουρια κ.λ.π.
την πεφτουν στις κορυφες τις πολυσπερμα... ωρες ωρες μου ρχεται να τα τηγανισω, τις αλγες τωρα τελευταια τις αποφευγουν... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια apple snail τρεφονται με φυτα και ποια οχι | kingrim | Σαλιγκάρια | 2 | 20-05-10 16:52 |
τρωει φυτα? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 22-02-08 17:56 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |