|
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη εχω και δεν ειμαι απο τους τυπους που θα παρουν ενα ενυρειο και οταν δουν τα δυσκολα ξενερωνουν..εχω διαβασει ολα αυτα τα link που μου στηλαται και σας ευχαριστω..τα ψαρακια αυτα πλεων τα εχω Αγαπησει και θα τα βαλω σε δευτερω ενυδρειο που στρωνο..(πιο μικρο βεβαια) αλλα πιστευω οτι θα αντεξουν..Εχω ριξει τοσο διαβασμα που αυτα που θα χρειαζοταν καποιος να τα διαβασει και να τα κατανωησει σε 1 μηνα εγω το εχω κανει σε 2 μερες..
------------------------- Εβαλα και μπολι..τα εχω κανει πλεων ολα..το θεμα ειναι να μην παθουνε τιποτα..μερα παρα μερα τους αλλαζω το νερο..πεταω μεσα και τα βακτυριδια και τα σχετικα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Baggelis : 08-04-10 στις 23:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1)τα ψαρια που εχεις δεν ταιριαζουν μεταξυ τους οποτε δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι 2)αφου εβαλες μπολι και εφ οσον αυτο επιασε (ΝΟ3>0) δεν χρειαζεται να κανεις αλλαγες νερου τοσο συχνα 3)μην βαζεις αυτα τα υγρα του εμποριου που τα ονομαζουν βακτηρια αφου τα βακτηρια ειναι ζωντανοι οργανισμοι και δεν μπορουν να ζησουν σε ενα μποκαλακι χωρις νερο και οξυγωνο και φυσικα δεν βγαινουν σε διαφορα χρωματα ![]() φιλικα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ψυχραιμια-μετρησεις-και απανωτα μπολιασματα μεχρι να πιασεις τις επιθυμητες τιμες...
οχι πολυ ταισμα τωρα που ειναι αρχη και εχεις ευθραυστη βιολογια (αν εχεις) εε.. |
|
||||
|
||||
![]()
Το διαβασμα ομως το εριξα αφου μπηκα στο forum αυτο.δεν ηξερα πολλα.
απο τα links και τις συζητησεις που γινονται εδω μεσα τα εχω σχεδον ολα. εκτος απο αυτο εχω διαβασει τι παιζει και σε αλλα forum. Εκανα οτι μου ειπατε..ελπιζω να μην υπαξει προβλημα απο εδω και περα..
|
||||
|
||||
![]()
οτι ειπες ομως παραπανω το ειπες αφου διαβασες.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε παιδια τα διαβασα αλλα ειχα μπερδευτει πολυ..και πλεον ειναι οκ το ενυδρυακη..Λιγη υπομονη ηθελε..!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι οκ .. εννοεις στρωμενο αφου πηρες μπολι.
Λοιπον.. ποια ψαρια θα κρατησεις τωρα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο | Manolis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 01-10-09 17:03 |
στο στρωσιμο* | meas3467 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-02-09 01:46 |
Στρωσιμο | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-02-08 00:41 |
Στρωσιμο κανω, αλλα στρωσιμο δεν βλεπω! | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 26-10-06 22:43 |
Στρωσιμο. | nkmyrtos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 04-08-06 21:46 |