|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι και το ενυδρειο και το φιλτρο αν εχεις σκοπο μονομαχο με γαριδες και σαλιγκαρους.
Απλα βαλε και ενα καπακι απο πλεξιγκλας η απο γυαλι να μην την κοπανησει ο ψαρης.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σωστα με ένα καπάκι λύνω το πρόβλημα.
Σας ευχαριστώ... |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως εγώ τον έχω χωρίς καπάκι και όλα καλά.
Στο νεράκι επάνω έχει κάτι ρίζες και νούφαρα και πάει και κουρνάζει, μπλέκετε και του αρέσει.
|
||||
|
||||
![]()
Μία φορά θα συμβεί... Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να βάλεις ένα καπάκι...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν βάζω γυαλί για να έχουν καλύτερη φωτοσύνθεση τα φυτά.
|
||||
|
||||
![]()
να κατι τετοια βλεπουμε και περνουμε ιδεες σ'αυτο το φορουμ και τρωμε ολα τα λεφτα μας!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και καλή συνέχεια. Στα 50 λτ άρχοντας θα είναι.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χόμπυ - επιλογή ενυδρείου | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 25-08-08 01:07 |
Επιλογή ταιστρας για μονομάχο.. | spirosta | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-07-07 13:06 |
Παρουσίαση Ενυδρείου με Μονομάχο | tsikis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 13 | 02-03-07 15:24 |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Επιλογή + κόστος ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 15-12-05 15:02 |