|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου, οταν μπεις στο σπιτι σου και δεις 450-500lit, δεν ξερω ποσα ειχε, σε ολο σου το σπιτι κατω και ολα σου τα ψαρακια πανω στην αμμο μισοπεθαμενα,νεκρα, το μονο που δεν θα σκεφτεις ειναι το:ενα "καλως σας βρηκα"...! Και οταν μιλησα με εναν φιλο,τον ξερω προσωπικα,που εχει καταστημα στη Βενιζελου εδω στη Ν.Σμυρνη για το προβλημα μου, ο ανθρωπος με το που γυρισε απο το Πασχα ηρθε απο το σπιτι να δει τη κατασταση.
Εχει ξεκολησει ο πατος. Και μου ειπε οτι και να κανω θα ειναι ματαιο. Και ετσι μου εριξε την ιδεα του φορουμ. Ουτε το ηξερα ουτε ξερω γενικα απο φορουμ. Και γραφτηκα για να ρωτησω τη γνωμη σας. Που απ'οτι καταλαβα δεν γινετε και τιποτα. Σου ευχομαι ποτε να μην δεις τη καταστροφη που ειδα. Και εαν σου συμβει κατι τετοιο ξεκινα με το "καλως σας βρηκα". ------------------------- Παράθεση:
Το πιστευεις οτι σημερα πατησα στο σπιτι? Δεν ειχα ορεξη ουτε να μπω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rofos : 07-04-10 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ουτς...
Τελικά ισχύει η εγγύηση ή μπα; |
|
||||
|
||||
![]()
Το juwel 151 ποιο είναι;
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Μακαρι να μην τυχει τετοιο πραγμα σε κανεναν αλλο. Το ξερω οτι αν ακουσεις το οτιδηποτε η ταλαιπωρια και η στεναχωρια που εχεις δεν αλλαζει αλλα επειδη πραγματικα πρεπει να ετυχες στην περιπτωση μην αφησεις αυτο το πολυ ατυχες γεγονος να παρατησεις το χομπυ. Οταν με το καλο ηρεμησεις με ολη αυτη την ιστορια ξαναξεκινα μην το αφησεις γιαυτο το λογο. Ευχομαι το καλυτερο
|
||||
|
||||
![]()
μπρρρρ!!!!! μηπως να τα δωσω ολα και να κανω λιμνη??
![]() καλη δυναμη φιλε!
|
||||
|
||||
![]()
Aτυχες γεγονος τα ιδια επαθα οταν εσπασε ο θερμοσυφωνας στο παταρι.μη τα παρατας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαι να σκεφτειτε οτι ξεκινησα το 1999 με δυο παπαγαλακια που μου φερανε δωρο γιατι ειχα ενα 60ρακι αδειο. Ηταν δυο πανεμορφα ψαρακια μικρα σαν το νυχι μου. Ουτε προσαρμογες ηξερα τοτε ουτε τιποτα. Κατα τυχη ζησανε κατευθειαν στο νερο! Μετα πηρα ενα του μετρου και εβαλα μεσα ενα οσκαρακι μικρο και μια αφρικανα ριγε. Κατονπιν τα περασα σε ενα Rena 1.20 που εκει ζευγαρωσε ο παπαγαλακος μου με την αφρικανα. Μου ειπανε οτι δεν ειχανε ξαναακουσει να γινεται κατι τετοιο. Γενηθηκανε πολλα μικρα μαυρα σε χρωμα που με το καιρο τα μισα γινανε σχεδον κιτρινο-πορτοκαλι. Και μετα περασανε στο 1.51. Και τα ειχα ολα μεχρι τη Μ.Παρασκευη... Εαν ειχα τα ψαρακια θα ειχα και κουραγιο να συνεχισω... Τωρα λεω να το βαλω καμια αγγελια για κανεναν που θα εχει φιδια η' ιγκουανα η' οτιδηποτε αλλο.... Εχω πολλες πετρες και 4 εξωτερικα φιλτρα. Και πολλα αλλα. Θα τα μαζεψω να δω τι εχω και θα τα βαλω οσο οσο...
|
![]() |
Tags |
ενυδρειο j |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μεγαλο ενυδρειο | rom | Malawi | 47 | 27-01-11 18:46 |
προβλημα...μεγαλο!!!!! | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 28-11-09 00:25 |
Θερμοστατης προβλημα μεγαλο | tonisgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 12-03-09 18:15 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |