|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
απο ποιο καταστημα το πηρες ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Να σας πω το απογευμα...???
|
|
||||
|
||||
![]()
απίστευτο, όντως αυτό είναι εφιάλτης που βγήκε αληθινός... καλό κουράγιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η απαντηση ηταν οτι σιγουρα εχει ληξει η εγγυηση και εμεις τι να κανουμε....
Φυσικα δεν ηταν εκει ο ιδιοκτητης και οτι πολυ δυσκολα θα τον εβρισκα. Με πολυ πιεση αφησα το κινητο μου και μου ειπε η γυνναικα του οτι εαν το θυμηθει θα του το δωσει να με παρει. Μαγαζι που απο το 1999-2000 ψονιζα τα παντα απο εκει και δεν ξερω και γω τι του εχω αφησει. Αααα, μου ειπε μαλιστα να τους παω το ενυδρειο απο εκει! Μενω σε δυοροφο στον δευτερο χωρις ασανσερ και οταν μου το φερανε ηρθανε 3 ατομα! Και μου ειπε, σιγα το βαρος, κατεβασετο και φερτο μας. ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ! Μαλλον θα το κανω κομματακια και θα το κατεβασω σιγα σιγα κατω... |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το ζω και μονο με αυτα που λες νευριαζω εγω!!!!φανταζομαι εσενα....
πηγαινε και κανε φασαρια γτ αλλιως δεν βρισκεις το δικιο σου με αυτους.. και σπασε και τη γυναικα του στο ξυλο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κατσε εδω που τα λεμε δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου κατεβασουν και το ενυδρειο !!! μην τα θελουμε ολα δικα μας ! αν πειραξες κατι απο το ενυδρειο σαφως και εχασες την εγγυηση και αυτο συμβαινει παντου , εδω φιλτρο αλλαζεις μονος σου σε αυτοκινητο ( που εχει ενα καρο λεφτα ) και χανεις την εγγυηση .....
------------------------- να κανει φασαρια για ποιο λογο ? που δεν ερχονται να κατεβασουν αυτοι το ενυδρειο ? να σοβαρευτουμε λιγακι ..... αλλο οταν το αγοραζεις και σου λεει δωρεαν μεταφορικα οπου στο φερνει μεταφορικη στο σπιτι και αλλο τωρα .. Δηλαδη πρεπει να παει ο καταστηματαρχης σπιτι του φιλου και να το κατεβασει να το επισκευαση και να του το παει πισω ενω δεν εχει ακομα εγγυηση ¨? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gta__156 : 06-04-10 στις 17:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σαφώς και δεν είναι υποχρεωμένοι να του το κατεβάσουν κάτω αλλά είναι σαφέστατα υποχρεωμένοι να του απαντάνε χωρίς "σιγα το βαρος, κατεβασετο και φερτο μας" ή "εαν το θυμηθώ θα του το δωσώ να σε παρει", ενώ μάλιστα είναι σε εκκρεμότητα το καθεστώς της εγγύησης!
![]() Φίλε Rofos θα το έψαχνα λίγο το θέμα της εγγύησης με την εταιρία που τα εισάγει ή την μαμά εταιρία ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω καμια τετοια απαιτηση. Ηθελα μια πιο καλη μεταχειρηση. Ψωνιζω απο το συγκεκριμενο μαγαζι 10 χρονια. Και μιλαμε οτι μια καλη φουρνια απο ψωνια, φιλτρα-τροφες-τεστ κ.τ.λ. ειναι ενα 250αρι ευρω το δυμηνο και βαλε.! Εχω ομως την απαιτηση να μου πει, ναι φιλε Γιαννη, μολις και οποτε μπορεσουμε θα περασουμε. Οχι οτι αμα το θυμηθω θα το πω στον Αποστολη. Και για να καταλαβετε για ποιον εννοω....Κριμα...
------------------------- Παράθεση:
Εαν της ελεγα οτι ειναι 2 χρονων το ενυδρειο, σιγουρα θα μου ελεγε οτι εχει 1!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rofos : 06-04-10 στις 18:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χωρις να εχεις παραλογες απαιτησεις ... ειναι σωστο να απαιτεις καλητερη συμπεριφορα! Καποια στιγμη "βγαινει" η πραγματικη συμπεριφορα και τοτε απογοητευεσαι!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι 4 χρόνια δεν έχει λήξει η εγγύηση μιας και έχουν 5 χρόνια τα συγκεκριμένα και σίγουρα είναι μία αξιόπιστη και εγώ θα έλεγα να στείλεις mail και σε αυτούς αλλά και στην εταιρία που την εισάγει στην Ελλάδα.
|
![]() |
Tags |
ενυδρειο j |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μεγαλο ενυδρειο | rom | Malawi | 47 | 27-01-11 18:46 |
προβλημα...μεγαλο!!!!! | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 28-11-09 00:25 |
Θερμοστατης προβλημα μεγαλο | tonisgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 12-03-09 18:15 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |