|
|
||||
|
||||
![]()
aν καποιος (που ολοι) αναφερονται σε μενα...
ειπα: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ... αν καποιος θελει να βασανιζει ενα ψαρακι τι να τον κανουμε να τον σφαξουμε??? δεν γινεται... (ακομα και να γνωριζει και το κανει) ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΨΑΡΙ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... αλλα μην τρελενομαστε κιολας... δηλαδη ολοι οσοι λετε-λετε δεν τρωτε ψαρια?? ακραιο αυτο που λεω αλλα ετσι ειναι... αν τα υπεραγαπατε τοσο πολυ μην τρωτε τους ''συγγενεις'' τους/... δεν μπορει για σενα να χαλας 50 ευρω τον μηνα και για τα ψαρια 250.... επιλογη σου βεβαια... ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΝΟΧΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΥΑΛΑ... ΤΕΛΟΣ !!! πιστευω να με καταλαβαινετε πως το λεω ολο αυτο....
|
||||
|
||||
![]()
και αν εζησε 6 χρονια?και αν εζησε 7?
τα χρυσοψαρα ζουν πανω απο 20 και υπαρχει και στα γκινες χρυσοψαρο που εζησε 40 χρονια! φυσικα δεν ηταν σε καμια γυαλα ετσι δεν ειναι? ολοι μας μεσα σε μια ντουλαπα ξερω εγω με φαγητο και αθλιες συνθηκες.θα ζουσαμε σιγουρα καποιο διαστημα ετσι δεν ειναι? το θεμα ειναι οτι πρεπει να ζουμε καλα και να περναμε καλα οχι να προσπαθουμε να αντεξουμε τα χειροτερα!και αν το κανουμε θα το κανουμε γιατι βλαπτουμε τον εαυτο μας και οχι τους αλλους!εστω και ενα ψαρι ειναι ενα ψαρι,κατι ζωντανο οποτε αφου παιρνουμε την ευθυνη του θα του δωσουμε αυτο που πρεπει και οχι αυτο που μπορουμε στο ελαχιστο...αν δεν μπορουμε...τοτε μια αλλη φορα που θα μπορουμε!ποτε δεν ειναι αργα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+φωνω απολυτα... αλλα ελα μου ντε που καποιοι οτι και να πεις δεν καταλαβαινουν?? γι αυτους λεω τι να τους κανουμε??? εδω μου ειπανε οτι ειχανε σε ενυδρειο μια κοπελα που δουλευαμε μαζι μην φρικαρει κανενας... 102 χρυσοψαρα...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! σε ενυδρειο 100 λιτρων... ΠΑΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΩ ΔΗΛΑΔΗ... της ειπα οτι δεν πρεπει να βγαλει αρκετα να τα ζαρισει και να κρατησει 5-6... αλλα που?? δεν καταλαβαινε.. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΑΦΟΥ ΖΟΥΝΕ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ...ΨΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ... την να την πω μετα δηλαδη???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=SL3Fpt4tspc 44 χρονια!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φαντασου να παρεις ενα χρυσοψαρο... να το χεις εσυ...τα παιδια σου... και ......................
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Έχει καταγραφεί στην Ιαπωνία, όπου τα κατοικίδια τα αφήνουν με διαθήκη και είναι τιμή σου να κληρονομήσεις το κατοικίδιο από τον πατέρα σου. Από έγγραφα λοιπόν έχει προκύψει το 120 χρόνια (αν ήταν στην Ελλάδα, καταλαβαίνεις ότι θα είχε ψοφήσει και επειδή το παιδί θα ντρεπόταν θα αγόραζε άλλο και θα άφηνε το νέο στην κληρονομιά. Αλλά στην Ιαπωνία ακόμα κάνουν χαρακίρι, οπότε το 120 μάλλον ισχύει). Δεν θυμάμαι όμως που το έχω διαβάσει, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
|
||||
|
||||
![]() εισαι σιγουρος?? 120 χρονια ???????
|
||||
|
||||
![]()
Ναί, από προπάππου η κληρονομιά..
------------------------- Ψάχνω τώρα να δω αν το έχω διαβάσει σε ηλεκτρονικό βιβλίο..
Worlds most Gadget Aquarium..almost Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη almost : 03-04-10 στις 13:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το αν τρωμε η αν δε τρωμε ψαρια δεν εχει πιστευω καμια σχεση με το θεμα μας. και ψαρια τρωω και αγελαδες και κατσικι τωρα το πασχα και δυστυχως το απολαμβανω και πολυ. ειναι αλλη συζητηση αυτη και εχει γινει εντονα στο παρελθον.... καποιοι μπορουν λοιπον και κανουν οικονμια και δε χαλανε λεφτα για τον εαυτο τους και τα δινουν ολα στο χομπυ. δε το αξιολογω ουτε το σχολιαζω ..απλα συμβαινει και δικαιωμα τους. αλλα αυτο εχει μεγαλη διαφορα απο το να πεις. "οκ ρε φιλε..αφου δεν εχεις χρηματα για ενυδρειο δωσε πισω το ψαρακι και ξεκινας οποτε μπορεις. γυαλες δε πρεπει να υπαρχουν" χρειαζεται να γινω πιο αναλυτικος?
|
|