|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, στο σάιτ που πρότεινε ο thodor72 (http://members.optusnet.com.au/rainb...es/Incisus.htm) βρήκα τη φωτογραφία ακριβώς ίδιο με το δικό μου: Έχω θηλυκά glossolepis incisus!!!
Raven είχες δίκιο και για τα δύο είδη. Προβληματίζομαι για δύο πράγματα αν μπορείτε να βοηθήσετε: 1. πόσα από κάθε είδος πρέπει να βάλω (ελάχιστο). Γιατί στο πετ-σόπ έχει περίπου 5 από το καθένα (έχω πάρει από τρία). Θα κάνουν παρέα μεταξύ τους τα δύο είδη ώστε να θεωρήσω ότι έχω κοπάδι των 6, ή πρέπει να πάρω και τα άλλα να τα κοπαδιάσω; 2. Έχω τρία θηλυκά glossolepis insisus. Και αρσενικά δεν έχει... Υπάρχει πρόβλημα να είναι μόνα τους; (χωρις έναν άντρα να τις προσέχει ![]() 3. Ως αφορά τα glossolepis incisus τα σάιτ δίνουν μια θερμοκρασία 22-24οC. Εγώ έχω θερμοκρασία ~26οC. Θα έχω πρόβλημα;;; ------------------------- Μόλις προστέθηκαν άλλες δύο μελανοταινίες affinis. Σύνολο 4, άλλες δεν έχει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios_ant : 01-04-10 στις 11:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση? | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-06-09 14:43 |
Αναγνωριση | MIkex24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-05-09 23:30 |
Αναγνωριση | ANEMOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 07-11-07 10:34 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |