|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως την καταλαβαίνω την Αμαλία που δεν θέλει να αποχωριστεί τα synodontis, εμένα ο δικός μου είναι 6 χρόνων τώρα και τον έχουμε όντως σαν πετ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν διαφωνω...
Στα πετ μας ομως παρεχουμε τις καλυτερες δυνατες συνθηκες!
|
||||
|
||||
![]()
Το λοιπον...
Δίνω τους clown... Κανω τα cory 10, κραταω το ζευγος σκαλαρια και βαζω κοπαδοψαρα μικρα οχι πολυ κινητικα (ποια????) Τι ενυδρείο παίρνω για τις "φώκιες"??? Και μπορώ να βάλω κατι μαζι τους??? Dimis με κατεστρεψες!!! Παει η Αφρικη ![]() Fishme σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eπειδη το νερο σου ειναι ουδετερο προς σκληρο τα τετρα που σου προτεινω ειναι τα εξης: x-ray pristella maxillaris,neon tetra,serpae tetra και hasemania nana,και τα 4 ειναι πολυ ομορφα,κινητικα και ζουν σε 7 ph ευκολα.Διαλεξε ενα απο τα 4 και βαλε μια 10αδα.(x-ray τα αγαπημενα μου)
Γιατι παει η Αφρικη? Παρε ενα ενυδρειο 120 μηκος (και μετρου οκ ειναι αλλα στα ενυδρεια το...μεγεθος μετραει) και φτιαξε ενα βιοτοπο Κεντρικης Αφρικης να φιλοξενησεις τους σινοδοντιδες που θα ταιριαξουν απολυτα με ενα ζευγαρι κιχλιδων Κεντρικης-Δυτικης Αφρικης (lifallili,tilapia,haplohromis,kribensis,nicholsi k.a.) και ενα κοπαδι αφρικανικα τετρα και εισαι σουπερ!!! Για ολα υπαρχει λυση Αμαλια!
|
||||
|
||||
![]()
Πριν 2 χρονια ειχα βαλει τοσο μικρα ψαρακια (δε θυμαμαι τι ειδος) με 2 σκαλαρια που ειχα (το ενα ειναι αυτο που εχω ακομα) και γινανε ενα ωραιοτατο γευμα
![]() Η ιδεα με την Αφρικη μου ακουγεται super! Ψηθηκα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε τα serpae tetra,δεν ειναι μικρα και ειναι ακρως εντυπωσιακα!
Οντως το κεντρικης Αφρικης ειναι σουπερ!Αραια φυτεμενο πολλα ξυλα και πετρες...
|
||||
|
||||
![]()
Ξερουμε τη διαρκεια ζωης των corydoras?
Ξερω οτι εξαρταται απο πολλους παραγοντες αλλα υπαρχει ενας μεσος ορος? Μολις εχασα ενα και το ειχα περιπου 5 χρονια στο ενυδρειο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
Παρουσίαση 120λτ κοινωνικο φυτεμένο(κύβος) | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 24-02-09 11:00 |
Περί τύρφης ο λόγος...! | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 20-08-08 01:45 |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |