|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι πανεμορφα ψαρια ειναι αυτα..καλη επιτυχια στα μωρα.
να σε ρωτησω κατι αλλο στη λιμνει δεν φωβασε μην παει καμια γατα και παθουν τιποτα τα ψαρια η κατι αλο; δεν ξερω αλλα θα φωβομουν ..ειμαι και ασκετη μη φανταστησεις ..απο περιεργια ρωταω |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
λατσε τζενη
Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος από τις γάτες.. ![]() Αλλά έχω πει στα ψάρια μου να είναι πολύ προσεκτικά!!!! ![]() ![]() POURITANOS in the pond Κάπως έτσι το έχω φτιάξει τελικά…..άντε να δούμε τη θα δούμε….. Andros Δίκιο έχεις…. Δεν τα αφήνω στην ησυχία τους…..αλλά με ξέρεις…. Μετά που άκουσα όλες τις απόψεις αποφάσισα και έκανα αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Δεν θέλω να κάνω άλλη αλλαγή, όχι πως κουράστηκα αλλά πρέπει επιτέλους να αφήσω τα ψάρια στην ησυχία τους. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Ααααα Έβγαλα 1 αρσενικό και πρόσθεσα άλλο με χρώμα κίτρινο. Ε να έχουμε ποικιλία!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννο, υπερπληθυσμός αρσενικών σε τόσο μικρό χώρο. Δεν θα γίνει η δουλειά και μπορεί παράλληλα να κινδυνέψει το θηλυκό. Αν είμουν στη θέση σου, θα περέμεινα στην αρχική σου σύνθεση. ¶λλωστε όπως σου είπα, πρόκειται για καλά ψάρια.
Γιάννο, τα κουβάρια είναι πολύ καλά σε μέγεθος, απλά όχι τόσο βαθιά. Στεραίωσε τα κάπου κοντά στην επιφάνεια, γιατί εκεί θα γεννηθούν τα αβγά. ![]() ¶ντε τώρα, καλημέρα σε όλους. Πάω για ύπνο. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γέννησε το ΚΟΙ!!!!
Τα λόγια περιττεύουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Με το καλο να σκασουν μυτη οι μπομπιρες!!!Οι γονεις βγηκαν?
|
|||
|
|||
![]() Ναι οι γονείς επέστρεψαν στην λίμνη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aναπαραγωγή ancistrus | ΠΕΤΡΟΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 17 | 02-04-08 02:12 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Γκουράμι | Celda | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 16 | 22-11-05 22:11 |
Αναπαραγωγή αγγελόψαρων | anasios | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 30 | 18-11-05 01:53 |
Αναπαραγωγή Ottocinclus | lasal | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 30-09-05 21:47 |