|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Κλεόβουλος;431740]
Παράθεση:
τωρα αυτο με το αλατι...παω να αγορασω ενυδρειακο αλατι και μετα? ριχνω σε ολο το νερο?η μονο στο καινουργιο της αλλαγης? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=estilo;431742]
Παράθεση:
Καλή επιτυχία και ενημέρωσε μας για την εξέλιξη. (αν δεν βρεις ενυδρειακό αλάτι,κάνει και το χοντρό(τυροκομικό)χωρίς πρόσθετα ροής που βρίσκεις σε σουπερ μάρκετ) |
|
|||
|
|||
![]()
θα το ξεκινησω σημερα κιολας.και εννοειται πως θα σας ενημερωνω.
α και κατι τελευταιο,προτεινε και παραλληλα ρωτησε ο φιλος drbig αν θα βοηθουσε η ανοδος της θερμοκρασιας στους 30 βαθμους.εγω απο 24 την ανεβασα στους 26.λετε να συνεχισω σταδιακα την ανοδο στους 30? |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ σταδιακά όμως(1οC ανά 12ωρο~)
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Κλεόβουλος;431743]
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα.πολυ νωρις τα νεα θα μου πειτε ε?και εχετε δικιο.μολις χτες πηρα ενα νεο ενυδρειο.το εχω γεμισει με νερο εχω βαλει χαλικακι και 2 διακοσμητικα βραχακια.ποιος θα φιλοξενηθει ειναι προφανες.ο ομορφαντρας μου που παρολες τις δυσκολιες κραταει ακομη.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να βαλω μεσα και καποια φυτα(θελω να βαλω ζωντανα η τιποτα)για πλαστικα δεν το συζητω καν.θα τα καταφερω με τα ζωντανα?να προσπαθησω η θα τον ενοχλουν?για να αισθανεται καλυτερα αν πρεπει θα βγαλω και τα βραχακια
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή τα κατάφερε τελικά ο μάγκας; Μπράβο του! Μπράβο και σε σένα!
Πόσα λίτρα το νέο ενυδρειάκι σου; Με άνεση, θα μπορούσες να βάλεις κάποια φυτά επιφανείας. Αλλά τότε δε θα βλέπεις φυτά αλλά μόνο ρίζες ![]() Το θέμα δεν είναι αν θα τον ενοχλουν τα φυτά, αλλά αν θα τα ενοχλεί αυτός ! Είναι θέμα χώρου... Μεγάλο ψάρι και με κάθε του κίνηση σε οπιοδήποτε νορμάλ ενυδρείο τα φυτά θα κινδυνεύουν...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσο χρονο θελει? | taicom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-01-08 06:44 |
τ8 λαμπες εκλεισαν1 χρονο | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-09-07 10:03 |
Ποσο χρονο ζουν τα ψαρακια μου;;; | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 06-07-07 19:11 |
Ποσο χρονο αφιερωνετε; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 31-05-04 12:20 |
καρχαριακι??? | nhreas | Mη Reefsafe | 3 | 25-01-04 15:08 |