|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω υποστρωμα αφου οι ανουμπιες ειναι δεμενες σε ξυλα και μονο οι βαλισνεριες ειναι θαμενες..
Τα 3 σκαλάρια τα έβαλα πριν 15 ημέρες με σκοπό να βγει ένα ζευγάρι και τα άλλα 2 να τα χαρίσω ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο αλλά μάλλον πρέπει να αλλάξεις ψαράκια, συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, 2 synodontis και σκαλάρια είναι μάλλον πολλά γι αυτά τα λίτρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά 200lt είναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν είναι και λίγα, αλλά στα ενυδρεία cube θεωρώ ότι ταιριάζουν μικρά σμηνόψαρα, γαριδούλες και πολλά φυτά, προσωπική άποψη ίσως, οπότε προχώρα όπως σου αρέσει.
![]() Για τους synodontis eupterus που γίνονται αρκετά μεγάλοι θα έλεγα ότι ίσως να έχεις πρόβλημα και αυτό στο λέω κρίνοντας από τον δικό μου που έχει μεγαλώσει, και το 300άρι ενυδρείο που έχω μου φαίνεται ήδη μικρό γι αυτόν... |
|
|||
|
|||
![]()
φανταζομαι χωρις το υπεροχο καπακι ετσι?
*και σκαλαρια ο ακης αμαλια!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μολις ειδα τον κυβο σου με τα σκαλαρια, θυμηθηκα αμεσως αυτο: http://showcase.aquatic-gardeners.or...0&vol=2&id=148
Λιγο μεγαλυτερο απο το δικο σου, οχι ακριβως κυβος...Κι εγω θα συμφωνησω οτι στους κυβους πανε πιο πολυ τα κοπαδοψαρα. Πολυ ομορφο παντως και εχει δυνατοτητες για να δειξει ακομα πιο γεματο και πιο εντυπωσιακο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ραβεν τι θεση πειρε το ενυδριο που ποσταρες απλα απο περιεργια.
------------------------- Τι τρομερα ενυδρια εχει σε αυτο το σιτε αριστουργηματα.Πανεμορφα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitrisss123 : 31-03-10 στις 05:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και γω νομιζα οτι θα μου "την πειτε" περισσοτερο για τους clown (θα φύγουν σύντομα)
![]() ![]() ![]() ![]() Σιγουρα το ενυδρειο δεν ειναι το καλυτερο για τους synodontis και οπως κανουμε εδω και 5 χρονια θα συνεχισουμε ... Δηλ. απο 60lt, 125lt, 200lt κοκ. Ειναι pet τωρα πια τα ψαρακια μας ![]() Ακόμα και αν μείνει ενα ζευγάρι αγγελόψαρα, δε θα έιναι οκ ? ![]() Και ειχα σκοπό να πάω για 400αρι σε κάνα χρονο ![]() Επίσης θα ήθελα να το κάνω πιο φυτεμένο αλλα μου τα σκαλάρια μου τα τρώνε τα φυτά.. Βλεπω μερικά φουλ φυτεμένα και δε τους τα πειράζουν. Πως γίνεται αυτο?? Σκαλάρια ο Ακης?? Χμμμμ ενδιαφέρον!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
Παρουσίαση 120λτ κοινωνικο φυτεμένο(κύβος) | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 24-02-09 11:00 |
Περί τύρφης ο λόγος...! | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 20-08-08 01:45 |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |