|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα είμαστε δυο μήνες πριν τον διαγωνισμό aquascape και θέλω την γνώμη σας.
Η ποιο μεγάλη αλλαγή είναι η αφαίρεση του εσωτερικού φίλτρου ΒΙΟΒΟΧ2 και η αντικατάσταση του με ένα εξωτερικό (MARATON 2000 10L ΚΑΔΟΣ 1800L/H 31W) είναι λίγο μοσχάρι :ρ Πως το βλέπεται είμαι σε καλό δρόμο τι αλλαγές προτείνετε? 1 Φώτο πρόσοψη 2 Φώτο δεξιό μισό 3 Φώτο αριστερό μισό 4 Φώτο αριστερό πλαϊνό 5 Φώτο δεξιό πλαϊνό 6 Φώτο εξοπλισμός 7 Φώτο το φανταστικό |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη είσαι σε καλό δρόμο, αλλά νομίζω ότι πρέπει να αυξήσεις την φυτόμαζα κατά πολύ, ίσως και να την διπλασιάσεις.
Χωρίς να φημίζομαι για το γούστο μου στο aquascaping, θα σου πρότεινα μερικά ψηλά φυτά στο φόντο, βαλισνέριες, εχινόδορους ή κάτι παρόμοιο, να παίξεις με μος στο κέντρο και στα ξύλα και να προσθέσεις αρκετά μικρά φυτάκια ή γρασιδάκι στο μπροστινό τμήμα. Ίσως να μπορούσες να δημιουργήσεις και 2 ανομοιογενή σε όγκο και ύψος "νησάκια" στα άκρα με μια κενή ζώνη ανάμεσά τους. Κανένα πορτοκαλοκίτρινο ή μπορντοροδοκόκκινο φυτό για να σπάσει την πρασινίλα και ίσως 2-3 πετρούλες για ποικιλία. Και μη φοβάσαι να δοκιμάσεις και δυσκολότερα φυτά, αφού είσαι καλά από φωτισμό, διοξείδιο και λίπανση, πειραματίσου. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με το bokosta!!
![]() Χρειαζεσαι αρκετα φυτακια ακομα!!! Αλλα εισαι σε καλο δρομο!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
thx παιδια θα προσπαθησω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΡΦΟΥΡ !!!! | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 24-02-10 12:43 |
Να το 100λ μου | Red crystal | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 09-09-09 21:57 |
καρφουρ 96 λτ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 09-03-09 04:05 |
diy καπακι για καρφουρ volume 2. | Πάνος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-04-08 16:41 |
Ενυδρείο καρφουρ και Φωτισμός | dimitrisgiannoulakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 09-05-07 15:05 |