|
|
|||
|
|||
![]()
οταν λεμε ετοιμη εννοουμε και βαμενη φυσικα!!!!
------------------------- μαστορια μια απορια!!!οταν κολλαμε τα τζαμια του ενυδρειου δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα να χρησιμοποιησουμε σφυκτηρες?το ζητουμενο δεν ειναι να πατηθουν οσο το δυνατον καλυτερα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnli : 28-03-10 στις 19:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη τωρα φτιαχνω την εξωτερικη επενδυση της βασης θα ηθελα να μαθω τη μετρησης πρεπει να κανω στο νερο εκτος απο θερμοκρασια γιατι θα βαλω οθονουλα εξωτερικα που θα μου τα δειχνει να κανονισω το μεγεθος της.ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Miα ερωτησουλα...ο πολυεστερας ειναι τοξικος για τα ψαρια?
Δηλαδη ενα καπακι αν γινει πολυεστερικο δεν κανει? |
|
||||
|
||||
![]()
Johnli,
1.Καλό ειναι να χρησημοποιήσεις σφυκτήρες(ματραβίδες,σωστά ![]() ![]() 2.Μετρήσεις που να έχουν ενδίξεις σε αποσπόμενη οθόνη δεν νομίζω ότι θα χρειάστείς, μόνο αν βάλεις κανένα eliwell. Πράγμα που σημένει ότι θα χρειαστείς έναν χώρο περίπου 8cm μήκος Χ 3,5cm ύψος και βάθος 7cm. Εκτός άν την δείς hi-tech από την αρχή. Reselie, καθάρά προσωπική μου άποψη θα ήταν να το αποφύγεις το θεωρώ άκρος επικύνδινό.
|
|||
|
|||
![]()
Μια προεπισκοπιση του ενυδριου για το πως σκεφτομαι να το κανω!!!
Φυσικα η ολη κατασκευη θα ειναι απο μασιφ ξυλο (που παλι καλα ηταν μια ευγενικη χορηγια του ξυλεμπορα) και σκεφτομαι να το βαψω wenge που επισης ειναι χορηγια του λουστραδορου!παλι καλα εμειναν τα λεφτα στην τσεπη για το αρνι! |
|
||||
|
||||
![]()
Ας είναι καλά και ο τζαμάς μου.
4 ενυδρεία και ένα sump. Δεν χάνουν όμως.........είναι πολλά τα λεφτά ¶ρη. τόσες εκατοντάδες χιλιάδες δώσαμε στα ψιλά θα κολήσουν; Όμως νάναι καλά. Ωραίο φένετε Johnli, φτάνει οι γωνίες που θα καλύψουν τα σώκουρα των τζάμιών να είναι λεπτά και να μην τρώνε χώρο από την επιφάνεια του τζαμιόύ. Αλήθεια πως ξεύτεσε να το κάνεις; Με το sump τι έκανες;
|
|||
|
|||
![]()
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΙ
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ!!! ------------------------- ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ SUMP ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΔΩ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnli : 06-04-10 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κράτα γερά.
Αληθώς Ανέστη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου Απο Ασχετη(!) | notos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 17-04-06 23:12 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |
Κατασκευη ενυδρειου | xaris1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-01-06 23:35 |