|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
H Calathea πρέπει να είναι το φυτό με τα πλατιά φύλλα, μια χαρά πάει, βγάζει καινούρια συνέχεια και θα γεμίσει τον τόπο. Πίσω έχω κάτι μικρούς κισσούς και κάτι άλλα αναριχητικά δοκιμασμένα από το παλιό μου paludarium που σε λίγο θα πιάσουν στο ξύλο πίσω και θα φαίνεται πολύ φυσικό. Φωτισμό έχω 2 t8 35watt η μία με ένα σύστημα που βρήκα σε πετ σοπ και ήταν πολύ βολικό στην τοποθέτησή του. Έχω και fogger και τεχνητή βροχή και πηγούλα
![]() Με σωλήνες φίλτρου και βρυσούλες της EHEIM έφτιαξα τη τεχνητή βροχή για προσωμοίωση rain season. Έχω φτιάξει στην έξοδο του φίλτρου μια διασταύρωση με βρυσούλες που η μία καταλήγει στην πηγή και είναι μόνιμα ανοικτή ενώ η άλλη στη τεχνητή βροχή που την ανοίγω από Νοέμβριο μέχρι Μάρτιο 2 ώρες την ημέρα. Το τάισμα είναι το μόνο μου πρόβλημα καθώς δεν είμαι φαν του να ταίζω ζωντανά πλάσματα σε οτιδήποτε αλλά δυστυχώς τρώνε μόνο γρύλλους ![]() Για φωτογραφίες θα επανέλθω με καλύτερες όταν έρθει ο αδερφός μου με φωτογραφική μηχανή ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ειμαι στην φαση δημιουργιας ενος μεγαλου Vivarium., εχω πολλα τεχνικα να σε ρωτησω. Οχι ομως τωρα.
Τωρα προεχει η παρουσιαση σου. Ας μεινουμε λοιπον στο οτι ειναι πολυ ομορφο. Να σου ζησουν και τα βατραχακια και να το χαιρεσαι για πολυ καιρο χωρις προβληματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις είδα μια παρουσίαση που είχες κάνει με ένα vivarium, πάρα πολύ όμορφο!
Μου άρεσε και ο ασπόνδυλος κάτοικος ![]() Για μένα πάντως το paludarium που συνδυάζει τανκ με ψάρια και στεριά με φυτά είναι καλύτερος συνδυασμός από το απλό vivarium ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο... μονο μην το αφησεις ανοιχτο....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μου φαινεται πολυ κενο αναμεσα στα γυαλια και τα πορτακια ... δεν χανεται η υγρασια πιο ευκολα ετσι? ![]() Ειναι πολυ λιγα λιτρα για ancistrus και neon ...
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλοοοοοο!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, τον ancistrus θα τον πάω σε άλλο ενυδρείο όταν μεγαλώσει αλλά για τα νέον είχα την εντύπωση ότι θέλουν μήκος οπότε θεώρησα ότι 80 cm είναι αρκετά, ίσως έκανα λάθος. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο από ψαράκια σε αυτά τα λίτρα?
Για το κενό ήταν λάθος στις μετρήσεις μου όταν έκοψα τα τζάμια, μήπως έχεις καμιά ιδέα τι θα μπορούσα να βάλω ώστε να κλείσει? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PALUDARIUM...πως...? | apolonistis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-08-09 14:31 |
Paludarium | Ηλίας | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-06-09 15:08 |
Θυμάστε το paludarium?? | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 13 | 18-01-09 11:29 |
Paludarium | soza | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 3 | 18-11-05 16:13 |
paludarium | salcon | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 21-10-04 22:09 |