|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το στησιμο με τα ξυλα ειναι ενταξει. Γενικα δειχνει ωραιο για αρχη. Θες ομως κι αλλα φυτα. Προτιμησε στις πισω γωνιες, ψηλα λεπτα φυτα οπως ειναι οι βαλισνεριες που αρεσουν και στα σκαλαρια.
--------------- τα ξυλα ειναι απο την φυση; |
|
||||
|
||||
![]()
ναι τα μαζεψα απο την φυση και αφου τα ειχα 2 μηνες σε βαρελι με νερο τα εψησα σε φουρνο και μετα ολο το καλοκαιρι στον ηλιο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον δεν ηταν αρκετη η επεξεργασια. Πολυ πιθανον να σου εφεραν αυτα το κυανοβακτηριο.
Να ξερεις επισης οτι τα ξυλα απο την φυση σπανια κρατανε για πολυ. Συνηθως σαπιζουν γρηγορα και μαλιστα οσο πιο ξερα ειναι τοσο πιο γρηγορα σαπιζουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε πως παει το ενυδρειο? Γιατι ενδιαφεομαι για κατι αναλογο και θελω να δω αν πανε καλα τα σκαλαρια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι που ρωτας γιατι ειχα σκοπο να κανω ενα update μια απο αυτες τις μερες, τα ψαρια ειναι μια χαρα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι απο τα σκαλαρια δεν μου βγαινει ζευγαρι προς το παρον.Λιαν συντομως νεες φωτο.Παντως μην το σκεφτεσε βαλε σκαλαρια ειναι πανεμορφα και εχουν και ιδιαιτερο χαρακτηρα να φανταστεις τρωνε και απο το χερι μου και καμια φορα με αφηνουν να τα χαιδεψω.
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη και εγω σκεφτομαι για ενα παρομοιο ενυδρειο ηθελα να σε ρωτησω αν νομιζεις οτι τα σκαλαρια δεν εχουν προβλημα με αυτο το υψος του ενυδρειου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν υπαρχει τετοιο προβλημα κυκλοφορουν ανετα καμπουριαζουν-μαζευονται μονο οταν περνουν αναμεσα απο την ριζα η μορφολογια τους ειναι μια χαρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση του 110 λιτρων ενυδρειου μου | skalarius | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 12-05-09 11:46 |
Νεο ενυδρειο 200 λιτρων | f1rm4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 25-04-09 20:13 |
Παρουσιαση 300 λιτρων φυτεμενο | kanarini | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 30-09-08 14:09 |
Προ-παρουσιαση φυτεμένο 180 λιτρων | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 10-05-08 21:55 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 240 ΛΙΤΡΩΝ | msigouros | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 14-02-07 15:32 |