|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι στα αριστερα διπλα απο το 13αρι!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Α ... οκ ..!!! δεν το παρατηρησα... ![]() ![]() ![]() παντως πολυ ωραιο... μπραβο...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω, η αλιθεια ειναι οτι στις φωτογραφιες δεν δειχνει τιποτα, το εχω μια εβδομαδα και το σκευτομουν για να το ανεβασω..!! Απο κοντα ειναι πολυ ωραιο στο ματι!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Kai απο εφω τελειο φαινεται...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελειοοοοοοοο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή φάση!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσει ΠΑΡΑ πολυ και ειμαι σιγουρος οτι -οπως λες- θα δειχνει πολυ καλυτερο απο κοντα ! ειναι ομως τοσο μικρο, που μονο moss μπορεις να εχεις εκει μεσα.Αν θες δοκιμασε και riccia
![]() Τα led δεν ανεβαζουν και την θερμοκρασια, αλλα ακομα και κοντα σε παραθυρο (οχι ηλιο) θα ηταν μια χαρα. Καπακι οπωσδηποτε και συχνο ψεκασμα για υγρασια και θα κρατησει για πολυυυ καιρο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχισαμε παλι... | ducatisti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-03-10 21:05 |
Eliwell μιας επαφης | Tricky | Έλεγχος θερμοκρασίας | 14 | 20-10-07 22:28 |
Ενυδρείο περιμετρικά μιας κολώνας ! | lambroukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 26-07-07 08:40 |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |